Merhabalar değerli okuyucum,
Nasılsınız iyi misiniz? Bu hafta harika olmalısınız ya da harika değilseniz benim yazımı okuyunca belki biraz düşüncelerinizden sıyrılır ve rahatlarsınız. Kendinize bir 10-15 dakika ayırmak harika olabilir, isterseniz alın elinize çayınızı, kahvenizi sizleri bekliyorum, yazıma başlıyorum o zaman. 
Hayat ne kadar güzel değil mi? Hayatınız güzel değilse bile güzelleştirmek için umarım önünüze fırsatlar çıkar ve kendinizi mutlu hissedersiniz. Ben size verdiğim bilgilerle hayatınızı biraz olsun küçük dokunuşlarla, nüanslarla,  tavsiyelerle çevreleyip içinizi, iyileştirmek, güzelleştirmek ve bunun sonucu olarak sizlere verdiğim bilgilerle bilinçaltınızda iyileşmelerin olmasını sağlamak. Çünkü; kendin ne kadar iyi olursan hayatın, çevren kısaca; dokunduğun ve seninle birlikte olan her şey iyileşir, güzelleşir güzelleşen her insanın, olgunun sana verdiği enerji pozitif olur ve sonucunda hayatın muhteşem olur.
“İnanç,  inanmak her zaman iyidir. Sizi güçlendirir. Hayata bağlar. Hayatınıza iyiliklerin, güzelliklerin gelmesini sağlar.”  İstediğiniz, arzuladığınız tüm güzelliklerin sizlerle olmasını dilerim.
Sizlere mutluluktan bahsetmişken Numeroloji de doğum tarihinize göre nasıl mutlu olursunuz? Sorusu için hesaplama yöntemi gösterebilirim. 
Doğum tarihine göre, nasıl mutlu olursunuz hesaplama? Doğum gününüz ayın kaçıncı günü?
Ayın 22’sinden sonra ise; rakamları kendi arasında toplayıp tek sayıya indiriyorsunuz, çıkan sonuç size mutlu olmanızda yardımcı olacak, yapmanız gerekenler;
 23,24,25,26,27,28,29,30 ve 31 doğduysan sayıları kendi içinde topluyorsun.
Örnek: ayın 25 doğduysan  2+5=7 ‘ye.  28 doğduysanız 2+8=10 onu da 1+0=1’e bakacaksınız.
⦁    Üretkenlik
⦁    Gizem çözmek  
⦁    Güzellik, rahatlık, çocuklar
⦁    Pratiklik ve liderlik
⦁    Bilgi ve düzen
⦁    Sevgi ve dokunuş
⦁    Hareket ve başarı
⦁    Anlayış
⦁    Bilgelik ve yalnızlık
⦁    Zevkler ve hobiler
⦁    Aktivite ve aşk
⦁    Faydalılık ve yardımseverlik
⦁    Değişim ve minimalizm(sadelik)
⦁    Uyum ve sakinlik
⦁    Eğlence, çay, kahve ve dans
⦁    Kontrollü maceralar
⦁    Yıldızlık ve parlamak
⦁    Metafizik ve yaratıcılık
⦁    Zenginlik ve cömertlik
⦁    Aile ve vatan
⦁    Yurt dışı ve deneyimler
⦁    Özgürlük ve eğlence  

Numerolojide;  bu hafta size mutlulukla ilgili sayılar verdim. Diğer haftalarda ise daha değişik konularla sizleri aydınlatacağım.
Gelelim bu hafta ki tarot açılımımıza;


               1-3                               2-3                           3-3
Açıklama: Siz bu zamana kadar herkese yardım eden, ihtiyaç halinde kendisine başvurulan bir insansınız. Ve bu durum aslında sizi zaman zaman rahatlatsa da çoğunluk sizi hayli hayli yormuş. Bu aralar her zamankinden daha fazla sorumluluk almanız, iş ortamınızda daha fazla plan dışı işlerin ve ekstra çalışmaların olacağı bir dönem olabilir, ama sabreder ve çalışırsanız başarılı olursunuz. Bu aralar yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz ya da gireceğiniz bazı ortamlarda içinize kapanık olabilirsiniz( bu geçici bir durum). Ayrıca önümüzdeki hafta içerisinde hayatınızda yaşadığınız bir olayda bu herhangi bir durum olabilir, duygusal yönden bir destek ihtiyacı oluşabilir, ikilik arasında kalabilir, neyin doğru neyin yanlış olduğunda karar verme aşamasında olabilirsiniz. Ayrıca; hayatınızda oluşan bazı olayların kötüye gittiğini düşünebilirsiniz ama üzülmeyin ummadığınız şekilde o olay sizin lehinize olabilir. 

Bu haftanın olumlaması (her sabah uyandığınızda içten 3 sefer söylemeniz yeter):
 “Ben işimi en iyi şekilde yapıyor ve başarılı oluyorum.”