Merhaba güzel okuyucu,
Tekrardan sizlerle buluşmak harika, nasılsınız? Hayat nasıl? Verdiğim olumlamalar sizlerin üzerinde nasıl etkiler yaptı? Benimle paylaşırsanız(dm-instagram hesabım üzerinden) sevinirim.
Gelelim bu hafta size anlatacağım ve hayatınızda belkide farkında olmadan kullandığınız, size şans veren, ya da her gün karşınıza çıkan ve size mesajlar verensayılara, sayıların gizemli dünyası, sayıların matematiği olan Numerolojiye.
NUMEROLOJİ NEDİR?
Numerolojininen eski, kaynağı, Mısır ve Babil döneminde görülmektedir. Bugün kullandığımız numerolojinin temelleri “sayılar bilimi ilâhî güçler bilimi demektir” diyen 2500 yıl öncesinde yaşayan Yunan Filozof Pisagor tarafından atılmıştır.
Numerolojide, kişinin isminde bulunan her bir harfte ve doğum tarihinde bulunan her bir sayıdan gelen titreşim ve enerjigibi bilgilerinden, o kişinin hayatı, karakteri, yaşadığı yaşayacağı bazı önemli günler olaylar vb. çok konu hakkında bize bilgi verir.
Aslında, Evren bizimle sayılar aracılığıyla konuşur farkında olmadan sayılarla bize yön gösterir. Bunu anlayabilmek, akışta kalıp, hayatın bize verdiği güzelliklerinden faydalanmak için başvurulan yöntemlerden biri olan numerolojidenyardım alabiliriz.
Numerolojide her bir yılın rakamlarının farklı bir enerjisi ve bize getirdiği farklılıklar vardır. Mesela; 2024 yılının rakamsal enerjisi, rakamları toplamı olan 8 sayısıdır. Buna göre bu yılın bize getirdikleri yani 8 enerjisi;
-Sonsuzluk ve aynı zamanda denge demektir. Yani dünya işleriyle uğraşırken manevi yönümüzü ne kadar geliştirdiğimiz ve kullanabildiğimizin önemli olduğunu gösterir. (Sonsuz aşk, sonsuz para, sonsuz mutluluk gibi)
-8 sayısı güç, para, bereket, istikrar ve çok çalışmakla ilgilidir.
-8 sayısının olduğu senelerde, ekonomik ve siyasi gelişmeler, ticari bağlar, muhteşem yatırım fırsatları ve kariyer fırsatları öne çıkar.
-Ama şunu da unutmamak gerekir. Hayatta “ne ekerseniz onu biçersiniz.” Şu anda gökyüzündeki yıldızların konumu ve evren bundan sonraki günlerde size ektiğinizi biçme fırsatı verecektir. Yani; iyilik ettiysen, iyiliklerini toplama zamanı geldi. Ne kadar adil olduysan o kadar mutlu olacaksın demektir.
Numerolojide ayrıca bereket günleri vardır. Bunun hesaplaması; gün, ay, yıl toplamlarını tek sayıya indirgediğinde 8 sayısının çıktığı günler bolluğun bereketin olduğu günlerdir. 8 in denk geldiği günlerde; bolluk bilinciyle para biriktirmeye başlamayabilirsiniz, bereketiniz artar (inanarak yapmanız gerekir.) bunun için bereket gününde; “………….(hedeflediğiniz ne ise onu söyleyin)…’ın en yüksek hayrıma gerçekleşmesi için bereket ve bolluğa niyet ediyorum.” Diye söylenerek bütçenizin elverdiği ölçüde para biriktirmeye başlayabilirsiniz. Tabi bereket gününde para çıkışı oluyor ben biriktiremiyorum diyenler varsa muhakkak bunların bilinçaltında paraya karşı olumsuz düşünceleri vardır. Bu düşünceleri düzeltmeleri gerekir.
Bu haftalık numeroloji için anlatacaklarım bu kadar. Diğer haftalardanumerolojiyle ilgili daha farklı konulara ve hesaplamalara yer vereceğim.
Haftalık Tarot Açılımı:
Bu haftanın olumlaması (her sabah uyandığınızda içten 3 sefer söylemeniz yeter):
Bu hafta biraz kendimizle ilgilenelim;
“Ben sağlıklıyım. Kendimi olduğum gibi seviyor ve onaylıyorum.”
Kupa ikilisi-değnek sekizlisi-para dörtlüsü
Genel anlamda, bu hafta açıklanması düşünülen yeni ilişkiler ortaklaşa yapılacak işler için harika güzel haberlerin geleceği ve düşünülen bu ilişkilerin, ortaklıkların yapılırsa sonucunun iyi olacağı korkaklık yapılmaması gerektiği uygulanmasının iyi olacağını öngörmekteyim. Hepimizin hayrına olsun..