Paranın akışını nereden sağlayabilirsiniz?

Doğum tarihiniz paranın akışını nereden sağlayacağınızı anlatıyor


Merhabalar değerli okuyucum,
Herkese harika bir hafta diliyorum. Biliyorum, şu aralar herkeste bir isteksizlik, bir mutsuzluk, bir boş 
vermişlik olabilir. Çünkü; herkes bir koşturma içerisinde ve yaz günlerinin aşırı sıcağından dolayı tatil yapıp, çalışmak istemeyebilir. Ben de bu nedenle; bu tatil modunda olan sizler için güzel bir yazı yayınlamak, sizlere güzel bilgiler vermek ve size güzel bir 10 dakik hediye etmek istiyorum. Hazırsanız yazıma başlıyorum;

Evet sevgili okuyucularım, sizlerin modunuzun yükselmesi, hayatın sizlere getirdiği yükler içinde boğulmamanız için, ayrıca size iyi gelecek, hayatınıza bolluğu çekip para akışınızı etkileyecek ve mutlu olabilmenizi sağlayacak olan bir hesaplama yöntemi vermek istiyorum. Bu hesaplama yöntemi numerolojide para akışıyla ilgilidir. 

Doğum tarihimiz bizim için çok önemlidir. Size hayatınız ve yaşamınız için ipuçları verir ve bu çok doğrudur. Sizler farkında değilsiniz ama doğum tarihinizin size verdiği enerji, şans ayrıca gün içerisinde ya da sık sık önünüze çıkan rakamlar sizin hayatınızın bazı dönemlerinde uyarılarda bulunarak mesajlar verir. Aşağıda vereceğim hesaplama yöntemi size paranın akışını nereden sağlayabileceğiniz hakkında küçük ipuçları verecektir.

Doğum tarihimizin (gün, ay, yıl) rakamlarının her birini toplayıp, tek rakama düşürüyoruz. Örneğin; 15.12.2005
1+5+1+2+2+0+0+5= 16
                                    =1+6= 7
Sonuç=  Para size;
⦁    Yönetici, müdür vb. olarak yada kendi işiniz aracılığıyla gelecek
⦁    Pazarlama, finans, satış yada insanlar arasında bağlantı, iletişim kurma yoluyla gelecektir. İletişim kurmakla, ödüllendirileceksin. 
⦁    Yaratıcılık, alternatif düşünme, yenilikçilik kazancını önemli ölçüde arttıracaktır. Kendini sanatta ara.
⦁    Uzman ve bilgili olduğun sektörde, yaratıcılığın yoluyla para gelecek.
⦁    Satışlarla ilgili pozisyonlara yönelin, dikkat edin. Para akışı oradan gelecek.
⦁    Aileniz aracılığıyla para gelecek. Ailenizden aldığınız tavsiye ya da evlilik, evlilik bağıyla olabilir.
⦁    Bilgi aktarımı veya şifa yolu ile finansal akış olacak. Meslek olarak öğretmenlik veya ezoterizm.
⦁    Para sizi takip ediyor. Gelen parayı geri çevirmeyin, çevirirseniz parayla ilgili sorunlar yaşarsınız.
⦁    İnsanlara yardım etmeye başladığınızda para size gelir her meslek size uygundur, paranın size gelmesi için,  önemli olan başkalarına yardım etmek.

Numeroloji; bize her konuda yardımcı olabilir. Önemli olan güvenilir kaynaklardan ve numerologlardan yardım almaktır. Çünkü; konusu çok geniştir.

Gelelim bu hafta ki tarot açılımımıza;                                                                                                       1-5                        2-6                                3-5
                                            
Açıklama: 
Geçmiş dönemde hayatınızda çok hızlı gelişmeler, fikir ve düşüncelerinizde ani değişiklikler yaşamış olabilirsiniz. Önünüze güzel gelişmeler, bereketler, bol kazançlar çıkmış ve sizlerin bunu değerlendirme şekli şu anki yaşamınızın şekillenmesinde büyük rol oynamış olabilir. Hayatınıza gelmiş bir fırsatı kaçırmış ya da  ters giden bir olaya lehinize çevirmiş olabilirsiniz. Şuan ki döneminizde önünüze  güzel ,bereketli yeni işler, fırsatlar çıkabilir. Yaşam enerjiniz artıp hayatınıza bir iyileşme bir canlılık gelebilir. Bu kart sağlık açısından olumlu bir karttır, iyileşmeyi temsil eder. Geleceğinizde de bir iyileşme, gündelik hayatınızda ya da iş ortamınızda uzmanlığınızla yada ilgilendiğiniz düşündüğünüz bir konuyla alakalı güzel harika bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz. Yeteneklerinizi ve kendinizi göstereceğiniz ortamlar alanlar olabilir. Bundan sonra istekleriniz istediğiniz doğrultuda olabilir.
Hepinizi öpüyorum güzel okuyucularım ve 
Bu haftanın olumlamasını buraya bırakıyorum. (her sabah uyandığınızda içten 3 sefer söylemeniz yeter):
 “Canlı ve neşeliyim”