Merhaba Sevgili Okuyucu

Bugünden itibaren her hafta bu köşede sizinle buluşacağım ve size vereceğim bilgilerle belki de hayatınıza pozitif anlamda küçük küçük belki de bazılarınız için büyük katkılarım olacak.

Bu köşede neler mi olacak? Sizin belki de inandığınız, belki de inanmadığınız, belki de büyük çoğunluğunuzun inanıp aman boş verin bunlara inanıp da ne olacak sanki dediğiniz konularla alakalı olacak… Ama biliyor musunuz hayatınızın akışı her alanda ilk olarak inanmakla başlar. Düşünsenize doğuyoruz, büyüyoruz ve ebedi sona ulaşıyoruz. İşte tüm bu aşamalarda hep inanarak yaşıyoruz. İlk olarak annemize, babamıza sonra arkadaşlara, sevgiliye, iş arkadaşlarına ve bu böyle uzayıp gidiyor ama hep inanıyoruz. Ben bu köşede yazdıklarımla ilgili size “İnanın” demiyorum ama biraz merakınız varsa sizi her hafta bu köşeye beklerim.

Şimdi gelelim benim konularıma; en güzel kısım bu bence J Benim bu köşemde ben size, aldığım eğitimler doğrultusunda astroloji, tarot ve haftalık tarot açılımı, doğal taşlar, numeroloji gibi bilgilerle, haftalık olumlamalarla sizin iyi vakit geçirmenizi sağlamak istiyorum. Çünkü şu an Dünya’da ve Türkiye’de yaşanan ve yaşanmasını istemediğimiz birçok olaylardan az bir zaman olsa da uzaklaşmanızı sağlayıp, yaşamınızın içinde güzel zaman sunabilmek. Belki de her hafta değişik konularla ilginizi çekebilmek.

Şimdilik güzel okuyucu bu haftalık bu kadar. Ama gitmeden önce size küçük bir bilgi;

“Yaşantınız, hayatınız, sağlığınız hep inandıklarınızla aynı orantıda gider. Yaşamınıza kattığınız, değer verdiğiniz her şeye ve söylediklerinize dikkat edin, çünkü; bunlar hayatınızın tamamı oluverir.

Bu haftanın olumlaması (her sabah uyandığınızda içten 2 sefer söylemeniz yeter):

“Bugün öğrendiklerim sayesinde yarınımı çok daha keyifli inşa ediyorum.”

INSTAGRAM: @tarot.gunesi777