Merhabalar güzel okuyucum,

Nasılsınız? Hayatınız mükemmel olmalı diye düşünüyorum. Fakat gene de, bu hafta herkeste bir uyuşukluk, bir uyku hali, hareketsizlik ve açıkçası tembellik var, değil mi? Bu durum, havanın sıcak olmasına, işlerinizin yoğun olmasına ve birazda gezegenlerin konumuna göre her insanı farklı şekillerde iyi ya da kötü etkilemektedir.

Bu hafta ; kova dolunayı, Güneş-Merkür kavuşumu, Jüpiter karesi- Venüs-Satürn karşıtlığı var Gökyüzündeki bu karmaşalık ilişkilere ve davranışlarınıza yansıyabilir, Dikkatli olmalı ve ağzınızdan çıkan sözlere, yapacağınız hareketlere, kavga etme isteğinize dikkat etmeli ve düşünerek daha sakin kalmaya çalışın. Tabi bu herkeste aynı olacak değil, çünkü herkesin doğum haritasında bulunan gezegenlerin konumu farklıdır. 

Gökyüzündeki gezegenlerin konumunu incelediğimizde, gezegenlerin yaptığı açılar kişiden kişiye değişiklik gösterir, Çünkü; her kişinin doğum saati, doğduğu gün ve ay farklıdır, her kişinin kendine ait doğum haritası vardır. Ve doğum haritası kişilerin kimlikleri, el izi gibi kişiye özeldir. Doğum haritası; kişilerin hayatlarının akışlarında, yaşamlarında nelerle karşılaşabilecekleri, şansları, kendilerine uygun olan meslekleri, v.b. birçok konuda yardımcı olurlar. O nedenle bizler danışanlarımıza; burcunuzu okuyun ama o burçtaki etkilerin sizlerde olma olasılığının düşük ya da yüksek olabileceği de aklınızda olsun diyoruz. Hani mesela; diyelim balık burcusunuz ve bu sene balıklar süper zengin olacak, şöyle olacak böyle güzellikler olacak denildiğinde belki bu sizde geçerli olmayıp aman işte tutmuyor astrolojide gerçek değil diyebilirsiniz işte bu durumda doğum haritamız devreye giriyor . Kişinin doğum saati, doğum günü bilgileriyle doğum haritasına bakılıp, kişiyle ilgili bilgilere ulaşılıyor. Ve böylece yaşamına etkili olacak merak ettiği sorularla ilgili bilgilere ulaşılıyor.

Aslında astroloji, tarot, numeroloji gibi konuların içeriğiyle ilgili genel bir bilgi karmaşası olduğu için bazı insanlar bu konulara karşı antipatik hissedip karşı dururlar, gerçek olmadığını saçmaladığını düşünür. Ama gerçek olan şey ise; bu konulara karşı duran kişilerin ilk olarak bu konulara karşı ilgilerinin olmamasından dolayı,  araştırma yapmayıp eksi yönde yargılamalarıdır. Zaten insanoğlu olaylara ve kişilere her zaman ilk olarak hep ön yargısıyla yaklaşır. Aslında böyle olmak ne kadar yanlıştır.  Tabi bu önyargıyla ilgili konu uzun ve tartışmalı bir konudur, o nedenle bu konuyu başka bir yazıya saklayalım.

Herkese içinizin güzelliği kadar harika bir hafta diliyorum.

Gelelim bu hafta ki tarot açılımımıza;

     

                                                  

Açıklama:

Geçmişte iş hayatınızda veya hayatınızda  yaptığınız işler ve yeteneklerinizle kendinizi bulunduğunuz ortamda göstermek için büyük mücadeleler ve çalışmalar yapmışsınız ama bu tempo sizi yormuş ve huzur aramışsınız. Fiziksel ve ruhsal açıdan yaşadığınız bu yorgunluk belki de bir inat uğruna olmuş olabilir. Ama bunun sonucunda hayatınızda aradığınız  sakinlik ve huzuru yoğun olan hayat temponuzu biraz sakinleştirip kendinize  küçük  molalar verip, kendinizi gün içerisinde 15-20 dk bile dinlemeniz, rahatlatmanız size bu tempoda iyi gelecektir. Geleceğinizde, iş, aşk ya da düşündüğünüz herhangi bir konuda yeni başlangıçlar, yeni olanaklar ya da var olan bir iş bir ilişkinin ileri seviyeye güzel bir şekilde ileri aşamaya geçmesi sağlanacaktır. Yani, gelecek kartımız;  Her şeyin  çok güzel olacağını, isteğiniz doğrultuda olayların gelişme göstereceği konusunda bilgi veriyor

Hepinizi öpüyorum güzel okuyucularım ve

Bu haftanın olumlamasını buraya bırakıyorum. (her sabah uyandığınızda içten 3 sefer söylemeniz yeter):

 “Ben neşeliyim

 ”Ben zenginim

 “Ben kendimi seviyorum”