Tiyatro sevdalısı Sarayköy’de yeni sezonun ilk perdesi açıldı. Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü, kendi oyunları olan Ah Bu Ben-Trafik Kuralları ile izleyicisiyle buluştu. Tr...

Tiyatro sevdalısı Sarayköy’de yeni sezonun ilk perdesi açıldı. Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü, kendi oyunları olan Ah Bu Ben-Trafik Kuralları ile izleyicisiyle buluştu. Trafik kurallarını sanat diliyle anlatan oyuncular, izleyicilerden büyük beğeni aldı.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın önem verdiği projelerinden birisi olan Tiyatro Kulübü, vatandaşların yoğun ilgisiyle sezonun ilk perdesini açtı. İlçenin gençlerinden oluşan Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü, farklı konuların yer aldığı oyunları sahneye taşıyarak performanslarıyla büyük beğeni kazanmıştı. Ödüllü tiyatrocular bu kez sezona kendi oyunlarıyla “merhaba” dedi.

Tiyatro eğitmeni Hakkı Karaca’nın kaleme aldığı Ah Bu Ben tiyatro çocuk oyunu Trafik Kuralları ile hem bilgilendirdi hem de güldürdü. Trafik kurallarını çocuklara sanat yönüyle aktarıldığı tiyatro oyununun müzikal kısımlarında çocuklar ve aileleri danslarıyla oyunculara eşlik ederek keyifli zaman geçirdi.

Oyun sonunda konuşma yapan Sarayköy Belediye Başkanı Özbaş, “ Öncelikle Tiyatro Kulübümüzün kıymetli oyuncuları olan ilçemizin gençlerine çok teşekkür etmek istiyorum. Onların tiyatroya olan ilgileri ve disiplinli çalışmalarıyla Kültür Merkezimizin tiyatro sahnesi hiç boş kalmadı. Hakkı Karaca hocamızın eğitmenliğinde devam eden tiyatro kursumuz her yıl deneyimlerinin üzerine yenilerini ekleyerek dikkat çeken bir topluluk olmayı başardı. Başarılı sahne performanslarının yanında aldıkları ödülleriyle de bizleri gururlandırmaya devam ediyorlar. Bizler yerel yönetimler olarak eğitime, sanata, kültüre ve spora destek vermeye devam edeceğiz. Gençlerimizin içerisindeki cevherlerin çıkması için elimizden geleni yapacağız” dedi.