Son özel maçımızı kardeş takım Muğlaspor ile oynamak iyi oldu. Maç cumartesi günü olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Muğlaspor bize göre daha derli toplu, pas yapan ve tecrübeli oyunculardan kurulu. Bizim öz çocuklarımızdan kurulu gençlerimiz ise oyunun mücadele yönünü iyi oynadılar.  Topun arkasına geçip hızlı kontra ataklarla 2-3 pozisyon ürettiler.

 İlk yarı Muğlaspor’a pozisyon vermedik diyebilirim. Kalecimiz Ertuğrul’un acemiliği ile yediği golde ve elinden kaçırdığı 2’nci Muğla pozisyonundan başka pozisyon üretemediler. Berkan, Emirhan, Emre Yıldırım ve Emir savunma hattında hatasız oynadı.

Onların önünde bilhassa Ramazan iyi işler yaptı. Kötü tarafımız ise Oktay, Ramazan ve Eren aynı özellikteler. Üçü de hemen hemen altı numara pozisyonunda oynuyor. Alihan duran toplarda harika ama temposu kötü…  Mehmet Ali Ulaman kenarda daha iyi… İkinci yarı kaleye Ali Eren, forvete de Emre Burgaz girince biraz daha takımımız canlandı. Ali Eren takıma uyarılarıyla ve az gelen toplarla kendine olan özgüveniyle takıma ve bizlere güven verdi. Emre Burgaz hazır olmamasına rağmen ‘ben bu yükü taşırım’ dedi. Büyük transferler yapan Muğlaspor’a karşı verilen mücadele çok iyiydi. Emirhan’ın kafası direkten dönmese maç 2-2 bitecekti. Velhasıl gençlerimiz iyi yolda… Sevgilerimle