Henüz 12’nci dakikada penaltıdan golü bulan çocuklarımız maalesef 69’uncu dakikada kalesinde golü gördü. Berkant, Emirhan ve kaleci Ertuğrul’un ortasına atılan topta, bu üçlünün topu birbirine bırakması golü yememize sebep oldu.

Rakip 10 kişi kalmış yaklaşık 30 dakika eksik oynamış ve biz farkı 2-3 yaparız derken yenilen bu gol bizim gençleri telaşa soktu. Yapılan değişiklikler biraz geç olsa da oyunu bizim lehimize hareket getirdi. Son dakika Alaattin’in ortasında Deniz kafayı yerden vursa maçı alıp rahat nefes alacak ve play-off’un içinde yer alacaktık. Futbolun sadece mücadele tarafında varız. Topu alıp bizde kalmasını ve bilinçli ataklar geliştirmesini öğrenip sahada uygulamalıyız. Bunu da yapacak kalite var aslında. Teknik ekip buraya kafa yormalı. Rakiplerimiz öyle bizden çok üstün değiller. Bu maçta çok pozisyona giremedik. Rakibe de pozisyon vermedik. Sadece duran toplar ve köşe vuruşlarından iki takım da etkili olmaya çalıştı.

Kısaca biraz daha organize ataklar yapılmalı ve topun bizde kalmasını sağlamalıyız. Mücadele tarafımız iyi, topu kullanma ve bizde kalmasını sağlama tarafımız kötü. Ayağımıza kadar gelen üç puanı elimizin tersiyle ittik neyse ki kaybetmedik…

Saygılarımla…