Denizlispor hazırlık maçında Nazilli Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Açıkçası olumlu sinyallerde verdi. Maça gelecek olursak; ilk dakikalarda yoğun Nazilli Belediyespor baskısına kaleci Ali Eren Yalçın iki net pozisyonu kurtararak hem kendine hem de takımına güven aşıladı. Ali Eren adeta bu sene ‘kale benim’ dedi.

Denizlispor çok koşan ve mücadele eden bir takım. Bu beni çok sevindirdi. Ancak eksik yanlarımızda var. Hücum hattının düzenlenmesi lazım… Gol yollarında sıkıntılıyız, bu lig başlayınca sıkıntı yaratır. Santraforumuz Mehmet Ali Ulaman, pozisyonları cömertçe harcadı, tüm topları rakibe verdi. Kendini toplaması gerekiyor. Oyuna sonradan giren 2005-2006 doğumlu çocuklarımızda bence gelecek için ümit verdi. Acil olarak forvet hattına çözüm bulunmalı. Kale ve savunmada sıkıntı görünmüyor. Ayrıca orta sahada da topa sahip olmamız gerekiyor. Bol pasa yapamıyoruz. Samet’in yokluğu, Alihan’ın kötü olması takımı etkiledi. Ramazan Karakurt bu bölgeyi iyi kullanıyor. Çok yönlü orta saha şart… Tabi ki eldeki oyuncu kadrosu müsaade ederse… Bir başka gözden kaçan avantajımız ise takımımızın ligin en genç oyunculardan kurulu olması. Rakip takımlar genelde zamanın iyi futbolcuları ile mücadele edecek ve yaşlı oyuncularla yola çıkacaklar. Ligin ikinci yarısı yaprak dökümü olabilir. Yaş itibariyle bizim takım dağılmaz ve dimdik ayakta kalırsa bence yol alırız.

Saha içi kadar saha dışı da önemli… Başkan Ahmet Yalın Yıldırım yönetime eski alt yapı sorumlusu Recep Dayı’yı da almış. Bence çok iyi fikir, deneyimli çalışan ve bu işi de seven birinin ekibe katılması çok iyi. Bu iş için kaynakta bulur. 7 Eylül’e çok bir zaman kalmadı. İlk lig maçımızda Bergama Belediyespor ile oynayacağız. En zor zamanda takımına sahip çıkan taraftara çok büyük iş düşüyor. Ben gençlere güveniyorum. Alınların akıyla takımlarına katkı sağlayacaklarından şüphem yok.

Sevgilerimle