KÜLTÜR SANAT

KEFEFEST başlıyor

Serinhisar ilçesinin Yatağan Mahallesinde her yıl düzenlenen Bıçakçılık Festivali bugün başlıyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, ünlü sanatçıların sahne alacağı ve meşhur yatağan bıçağının sergileneceği festival tüm Denizlilileri davet etti.

Denizli'nin Serinhisar ilçesine bağlı Yatağan Mahallesinde bu yıl 27.'si düzenlenecek Yatağan Bıçakçılık Festivali ve Kefe Yaylası Şenlikleri, 2-4 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kefe Yaylası'nda düzenlenecek ve üç gün sürecek şenliğe katılacak misafirler dünyaya nam salmış Yatağan bıçak ve kılıçları ile Kefe Yaylası'nın muhteşem güzelliğinin keyfini yaşayacak. Bıçak ustalarının boy göstereceği şenlikte, sanatçılar da sevenleriyle buluşacak. 

ÜNLÜ İSİMLER SAHNE ALACAK

Sunuculuğunu Doğukan Alsay'ın yapacağı festivalin ilk günü akşam saat 21.00'de Zara sahne alacak. Kefe Yaylasında düzenlenecek festivalin ikinci günü akşam Ceylan Ertem, son gün 4 Ağustos'ta ise Eypio sahne alacak.

BAŞKANDAN DAVET VAR

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile tüm Denizlilileri bu muhteşem festivale davet etti. Başkan Çavuşoğlu “Birbirinden özel etkinlik ve konserlerin gerçekleşeceği 27. Yatağan Bıçakçılık Festivali ve Kefe Yaylası Şenlikleri'ne davetlimsiniz” dedi.