Ülkemizin dört bir yanını gezerek yöresel lezzetleri ve kültürel değerleri ekranlara taşıyan Turgay Başyayla, bu kez Çameli’nin mutfak kültürünü izleyicilerle buluşturdu. Programın çekimleri, ilçenin tarihi dokusunu yansıtan Çameli Taş Konaklar’da gerçekleştirildi.

Bölümde, coğrafi işaret tescilli Çameli Fasulyesi başta olmak üzere, ilçeye özgü birçok geleneksel yemeğin hazırlanışı ekranlara taşındı. Ayrıca programda, Çameli’nin doğal ve kültürel güzelliklerinden de söz edildi.

Bu özel bölüm, 26 Nisan Cumartesi günü TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Turgay Basyayla Ile Lezzetli Tavsiye Programi Camelide Cekildi6Turgay Basyayla Ile Lezzetli Tavsiye Programi Camelide Cekildi3Turgay Basyayla Ile Lezzetli Tavsiye Programi Camelide Cekildi4Turgay Basyayla Ile Lezzetli Tavsiye Programi Camelide Cekildi5Turgay Basyayla Ile Lezzetli Tavsiye Programi Camelide Cekildi1Turgay Basyayla Ile Lezzetli Tavsiye Programi Camelide Cekildi2

Denizli Emniyet Müdürlüğünün Ses Yarışmasında Final Heyecanı Denizli Emniyet Müdürlüğünün Ses Yarışmasında Final Heyecanı