Pamukkale Filarmoni Derneği öncülüğünde düzenlenen 4. Denizli Caz Festivali yıllar sonra tekrar Denizli’de gerçekleşecek. Festival programı çerçevesinde caz müziğin değerli isimleri kente gelecek. Festival, Laodikya’nın mistik atmosferini caz müziğinin özgürleştirici ruhuyla birleştirerek, katılımcılara unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor. Tarihin ve kültürel zenginliklerinin müzikle harmanlandığı bu etkinlik, cazın sadece bir müzik türü olmadığını, aynı zamanda bir yaşam felsefesi olduğunu da gözler önüne serecek.

BİLETLER BİLETİX’DE!

Caz Festivali’nde sahne alacak sanatçılar ve etkinliklerin detayları Pamukkale Filarmoni Derneği’nin resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu. Festival biletleri Biletix üzerinden satışa sunulurken, etkinlikler hakkında detaylı bilgiye www.pamukkalefilarmoni.org adresinden ulaşılabiliyor. Ayrıca, güncel duyurular ve festivalle ilgili diğer bilgilere derneğin sosyal medya hesaplarından da erişim sağlanabilecek.

FESTİVAL PROGRAMI

18 Eylül’de başlayacak Festival 23 Eylül’de sona erecek. Festival kapsamına şehre gelecek olan sanatçılar kentin farklı noktalarında sahne alacak.

Festivalin ilk günü olan 18 Eylül Çarşamba günü Eric Vloeimans & Egbert Derix, Kerem Görev Trio  Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezinde sahne alacak.

19 Eylül Perşembe Günü Maffy’s Jazz- Belgesel Film Gösterimi ve Söyleşi programı, Sedat Yüce  ve Onur Aymergen Pamukkale Tenis Kulübünde seyirci ile buluşacak.

PAÜ korosu Makedonya’dan üçüncülükle döndü PAÜ korosu Makedonya’dan üçüncülükle döndü

20 Eylül Cuma günü, Timuçin Şahin Atölye çalışması ile Holly Stone’de olacak, ardından Banu Küçük ve Timuçin Şahin sahne alacak.

21 Eylül Cumartesi günü Levent Ögen, Musa Güvenilir, Rustam Rahmedov ile Meriç Çalışan Holly Stone’da sahne alacak.

22 Eylül Pazar günü, Holly Stone’da The Old Ramblers, Moe Joe, Önder Focan sahne alacak.

Festivalin son günü olan 23 Eylül Pazartesi günü ise Kenan Doğulu Denizli Açık Hava Tiyatrosu’nda sevenleri ile buluşacak.

Caz’ın Kalbi Bu Festivalde Atacak (3)

Editör: Hatice İçke