KÜLTÜR SANAT

Cuma günü 9 film gösterime çıkacak

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 16 Ağustos Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin ve Yaz Film Festivali kapsamında 9 film gösterime sunulacak

Pek çok filmi dünyayla birlikte aynı anda vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Aksiyondan drama, korkudan animasyona kadar önemli yapımların vizyonda olacağı 16 Ağustos Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. 

9 FİLM GÖSTERİME ÇIKACAK

Vizyonda yer alan ve Yaz Film Festivali kapsamında Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki ve Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı filmleri yeniden vizyona girecek. Bu filmlerin yanı sıra Alien: Romulus, Bizimle Başladı Bizimle Bitti (It Ends with Us), Yarışçılar: Büyük Hesaplaşma (Running Man: Revengers), Son Bir Tatil, Amir, Dünyanın Sonuna Doğru (The Dead Don't Hurt) ve 21 Ağustos’ta vizyona girecek Seventeen Tour Follow Agaın To Cinemas konser filmi sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.