AKC Teknoloji, Denizlililerin bozulan ve hasar gören iPhone ve Mac cihazlarını başka illere göndermeden, orijinal parçalar ile kısa sürede tamir ederek en hızlı hizmeti veriyor. 

DOSTEK Koleji öğrencilerinden büyük başarı DOSTEK Koleji öğrencilerinden büyük başarı

Akc Teknoloji̇ İle Deni̇zli̇’ye 60 Daki̇kada Hi̇zmet (19)

“GARANTİ KAYBI YOK, ZAMAN KAYBI YOK”

Tüketiciye daha hızlı hizmet vermek için çalıştıklarından söz eden Kazım Akcam, “Önceden insanlar iPhone, Apple cihazlarının pil, ekran değişimi ya da diğer hasarlarını Orijinal parçalarla Denizli’de tamir edecek bir yer olmadığı için İzmir’e İstanbul’a ve çevre illere gönderiyorlardı. Cihazın tamir edilip, o ilden gelmesi 10 gün sürüyordu. Denizli’de orijinal parça tedariki yoktu. Biz onarım sağlayıcı olarak artık insanlara 60 dakika gibi kısa bir zamanda, aynı gün içerisinde hizmet veriyoruz. Tüketicinin daha hızlı bir hizmet alması için çalışıyoruz. Tamir edilen cihazın garantisi varsa, tamirin ardından cihazın garantisi de kaldığı yerden devam ediyor. Bu tüm Apple ve Mac cihazları için geçerli” dedi.

Akc Teknoloji̇ İle Deni̇zli̇’ye 60 Daki̇kada Hi̇zmet (22)

“ORİJİNAL PARÇA HİZMETİ VERDİĞİMİZ İÇİN CİHAZDA SORUN YAŞANMIYOR”

Pek çok kullanıcının cihazı tamire göndermeden önde içindeki verilerini almaları, yedeklemelerini gerektiğinden bahşeden Kazım Akcam, “Artık böyle bir şeye gerek kalmadı. Veri kaybı olmadan biz cihazı tamir edip teslim ediyoruz. Kırılan, hasar gören parçayı orijinal parça ile değiştirdiğimiz için cihazda şişme, patlama, dokunmatik sorunları da olmuyor. Denizli’de bu hizmeti vermeye yaklaşık 5 ay önce başladık. Biz güvenilir hizmet veriyoruz, müşterilerimiz isterlerse Apple’dan Orijinal servis hizmetini teyit edebilir yada internetten AKC Teknoloji’ye girip oradan da onarım sağlayıcı olduğunu teyit edebilirler” dedi.

Akc Teknoloji̇ İle Deni̇zli̇’ye 60 Daki̇kada Hi̇zmet (25)

“EKİPLERİMİZ, MÜŞTERİNİN İŞ YERİNDE HİZMET VERİYOR”

Kurdukları ekipler ile hizmeti müşterinin ayağına götürdüklerinden söz eden Akcam “Denizli’de OSB, 1. 2. Sanayi bölgesi, Hacıeyüplü Mahallelerimizde ekiplerimiz var. Müşterimiz istediğinde ekiplerimiz hizmete hazır. Örneğin müşterinin ofiste ekranı kırıldığında ekiplerimiz iş yerinde hizmet veriyor, iş yerimize gelmeden hasarı onarıyoruz. Anında, yerinde Apple Orijinal ekran, Orjinal pil değişimi hizmeti veriyoruz. Müşterilerimize Apple sertifikalı teknisyen ve Apple’dan temin edilen parçalarla hizmet veriyoruz” şeklinde konuştu.

Akc Teknoloji̇ İle Deni̇zli̇’ye 60 Daki̇kada Hi̇zmet (24)

Akc Teknoloji̇ İle Deni̇zli̇’ye 60 Daki̇kada Hi̇zmet (23)

Akc Teknoloji̇ İle Deni̇zli̇’ye 60 Daki̇kada Hi̇zmet (21)

Akc Teknoloji̇ İle Deni̇zli̇’ye 60 Daki̇kada Hi̇zmet (17)

Kaynak: Haber Merkezi