SİYASET

Millet Partisi’nden Hizmet Gazetesi’ne ziyaret

‘Muhteşem Türkiye’ sloganıyla 81 ilde çalışmalarını sürdüren Millet Partisi’nin Denizli Teşkilatı, 1976 yılından bu yana Denizlilerin sesi olan Hizmet Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Denizli ve ülke gündemi başta olmak üzere pek çok konu üzerinde samimi bir sohbet gerçekleştirildi.

Millet Partisi Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Çatal, Millet Partisi Denizli İl Yönetim Kurulu Üyesi Safiye Çatal ve Millet Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Necati Varlıklı; 1976 yılından bu yana Denizlililerin sesi olan Hizmet Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyarette çalışanlar ile sohbet eden ve çalışmalarına başarılar dileyen Çatal ve beraberindeki heyet, Hizmet Gazetesi İnternet Editörü Özge Topalezber ve Haber Müdürü İbrahim Alayont ile Denizli ve ülke gündemi hakkında samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

“BASIN SEKTÖRÜNÜN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ”

Basının hür ve özgür olması gerektiğini ifade eden Millet Partisi Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Çatal, “Hür ve özgür basın topluma katkı sağlayacağı gibi demokrasinin de vazgeçilmez bir gereği ve milletin sesidir. Biz Millet Partisi olarak basının sorunlarını iyi biliyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de basın sektörünün her zaman yanında olacağız. Haberleşme hürriyeti aynı zamanda insan temel hak ve özgürlüklerinin olmazsa olmazlarındandır. Basınımızın hür ve özgür olduğu, sansüre maruz kalmadığı güzel günler diliyorum” ifadelerini kullandı. Hizmet Gazetesi’nin, Denizlililerin sesi olduğunu da ifade eden Çatal, çalışanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi ve başarılar diledi.

“ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPIYORUZ”

Hizmet Gazetesi İnternet Editörü Özge Topalezber de, Millet Partisi Denizli Teşkilatına nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, “Bizlere verdiğiniz destek için çok teşekkür ediyoruz. Toplumun doğru haber alma özgürlüğüne katkı sunmak için ekimizle birlikte elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Bu konuda verdiğiniz desteği çok önemsiyoruz. Nazik ziyaretiniz için de çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.