CHP Denizli İl Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlikte, partinin tarihine ışık tutan ve başarılarının temellerini atan isimler bir araya geldi. 

Etkinlikte yapılan konuşmada CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, “Cumhuriyet Halk Partimizin kuruluşunun 101. yılında, partimize emek veren yol arkadaşlarımızla bir araya geldik. Dünden bugüne partimizin her kademesinde görev alarak bugünkü başarımızın temellerini atan, tecrübeleri ile yolumuzu aydınlatan önceki dönem il ve ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz ve yüreği Cumhuriyet Halk Partisi sevgisi ile dolu emektarlarımızla birlikte nice 101 yıllara dedik!” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel Denizli’ye geliyor Özgür Özel Denizli’ye geliyor

KURUMSAL HAFIZAMIZI OLUŞTURACAĞIZ

Geçmişten aldığı güçle yarınlara umutla baktıklarını ifade eden Başkan Horzum konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugün Türkiye’nin birinci partisi oldu isek; bu bugünlerin başarısı değil, 101 yıldır partimize emek verenlerle birlikte yakaladığımız bir başarıdır. Denizli’mizde de 16 belediyeyi kazanmış olmamızdaki başarı bunca yıldır yüreği Cumhuriyet Halk Partisi sevgisi ile dolu emektarlarımızındır. Çalışmalarımıza ivedilikle başlayacak ve Denizlimizde Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurumsal hafızasını yarınlara taşımak için bir çalışmaya imza atacağız. Memleketimizde bugüne kadar partimize emek vermiş bütün isimleri bir kitapçıkta toplayacağız. Dünümüzden aldığımız güçle geleceğe umutla bakmaya devam edeceğiz.”

SEZENER VE CANBAZ’A VEFA PLAKETİ

Parti yetkilileri ve katılımcılar, CHP’nin tarihsel yolculuğunu ve geleceğe olan inancını vurgulayan bir konuşma yaptı. Vefa Buluşması’nda CHP’nin 101 yıllık tarihinde önemli bir dönüm noktası olarak değerlendirildi ve partisinin gelecekteki hedeflerine olan bağlılıklarının bir simgesi olarak kabul edildi. Vefa Buluşması’nda CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum; kurucu Gençlik Kolları Başkanı Atilla Sezener ve 30 yıldır partinin emektarı olan Fatma Canbaz’a Vefa Plaketleri takdim etti. Etkinlik, CHP’nin köklü geçmişine duyulan saygının ve geleceğe yönelik umutlarının bir göstergesi olarak hafızalarda yer etti.

Editör: Haber Merkezi