Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, Ankara’da Denizlili milletvekillerini ziyaret etti. Başkan Kasapoğlu, TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı ile görüştü ve Denizli, Denizli sanayisi ve ekonomik gelişmeler ele alandı. Başkan Kasapoğlu, “Denizli, Türkiye'nin en önemli sanayi şehirlerinden biri. Bu potansiyelimizi daha da geliştirmek için çalışmalarımız devam ediyor. TBMM'de gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde de Denizli'nin sanayi ve kalkınma potansiyelini ve yatırım imkânlarını dile getirdik” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nden uyarı geldi Pamukkale Belediyesi’nden uyarı geldi

Başkan Kasapoğlu’dan Tbmm’de Yoğun Mesai̇ (3)

MAKİNE İHTİSAS OSB ELE ALINDI

Kasapoğlu, ilk olarak TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’yı TBMM'deki makamında ziyaret etti. CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı’nın da katıldığı toplantıda, Denizli şehri ve Denizli sanayisi ile ilgili sorunlar, öneriler paylaşılarak atılabilecek adımlar konuşuldu. Görüşmede ayrıca, işletme aşamasındaki yeni OSB birimleri hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. Daha sonra AK Parti Denizli Milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanvekili Şahin Tin'i Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki makamında ziyaret ederek toplantı gerçekleştiren Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, Denizli sanayisinin sorunları ve bu sorunlar kapsamındaki çözüm önerilerini aktardı. Görüşmede, Makine İhtisas OSB çalışmalarının hızlandırılması ile ilgili başlıklar da ele alındı.

“OLUMLU GEÇEN GÖRÜŞMELERİMİZ DENİZLİ’YE KATKI SAĞLAYACAK”

Ziyaretlerin ardından milletvekillerine teşekkür eden ve Ankara temaslarını değerlendiren Kasapoğlu, ziyaretlerde Denizli'nin sanayi ve ekonomiye katkılarını ve bölgenin ihtiyaçlarını dile getirdiğini söyledi.  Görüşmelerde, Denizli'nin sanayi ve kalkınma potansiyeli, yatırım imkanları ve bölgenin ihtiyaç duyduğu teşvikler hakkında bilgi verdiğini belirten Kasapoğlu, Denizli'nin sanayi ve ekonomiye önemli katkılar sunduğunu ve bu katkılarını daha da artırmak için çalışmalarının devam ettiğini vurguladı. Bölgenin kalkınması için yatırımların teşvik edilmesi ve ihtiyaç duyulan altyapı çalışmalarının tamamlanması gerektiğini kaydetti. DSO Başkanı Kasapoğlu, “Denizli, Türkiye'nin en önemli sanayi şehirlerinden biri. Bu potansiyelimizi daha da geliştirmek için çalışmalarımız devam ediyor. TBMM'de gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde de Denizli'nin sanayi ve kalkınma potansiyelini ve yatırım imkanlarını dile getirdik. Bölgemize yönelik yatırımların teşvik edilmesi ve ihtiyaç duyulan altyapı çalışmalarının tamamlanması için destek istedik" dedi. Kasapoğlu, olumlu geçen görüşmelerin Denizli'nin kalkınması için önemli bir katkı sağlayacağına inandığını sözlerine ekledi.