AK Parti Denizli Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. “Yiğit düştüğü yerden kalkar derler ama biz düşmedik bundan emin olun” diyen Zeybekci, “Milletimiz Büyükşehir‘de ve ilçelerimizin çoğunluğunda dedi ki bize 'Siz biraz dinlenin, şöyle bir üstünüzü başınızı toparlayın, şöyle bir silkinin kendinize gelin, şöyle bir yeniden harekete geçin, uyanın.' Onun için emaneti şimdiki seçilen belediye başkanlarımıza verdi. Milletin iradesinin üzerinde hiçbir güç tanımadık bugüne kadar ve tanımayacağız da bundan sonra” diye konuştu.

“Yeniden bir doğuşun kardeşliğini birlikte yaratacağız” diyerek sözlerine devam eden Zeybekci, “Bir seferberliğe çıkacağız hep beraber. Önce şu kervanın yükünü bir indireceğiz, sonra kervanı bir daha yükleyeceğiz. Büyük bir yolculuğa çıkacağız. Her eseri biz yaptık. Bütün hastaneleri biz yaptık, bütün yüksekokulları biz yaptık. 25 binin üzerinde TOKİ yaptık. Honaz Tüneli'ni yaptık, çevre yollarını yaptık, Üniversite Hastanesini yaptık, adliyeleri yaptık, duble yolları yaptık. Bu şehrin iki tane parkı vardı, Allah rızası için, iki park. Candoğan Parkı ile Atatürk Parkı. İkisinin toplamı da 3 bin metre kareydi. Bu şehirdeki bütün parkları biz yaptık. Bu şehirdeki bütün kapalı spor salonlarını biz yaptık. Bu şehrin bütün barajlarını, Yenideresini, Cindere'den gelen o içinden kamyonun geçtiği o tünellerini biz yaptık, siz yaptınız. Onun için bu şehrin sokaklarında başı dik alnı açık, alımlı çalımlı gezecek olan bir tek parti vardır. O da AK Parti'dir ve sizlersiniz. Bundan sonra da sayalım onların neler yapacaklarını. Taş üstüne taş koysunlar” ifadelerini kullandı.

Bakan Bolat; “Kişi başı milli gelir 15 bin dolar olacak” Bakan Bolat; “Kişi başı milli gelir 15 bin dolar olacak”

BELEDİYE BAŞKANINA SESLENİYORUM: “YIPRATMAYA GELMEZ”

Belediye başkanlığını 1625 mevcudu ile devraldıklarında ola ki personelle ilgili bir tasarruf olursa herhangi bir hata çıkmaması, onlara saygısızlık olmaması için önceki belediye başkanlarının yanındaki şoförü, sekreteri, yardımcısı, hizmetinde bulunan her kim varsa onların listesini yaptırıp korumaya çalıştıklarını anlatan Zeybekci, "Denizli'nin ilk bakanı, enerji ve tabii kaynaklar bakanlığı yapmış Hüdai Oral'ın ismini, Denizli'nin geçmiş bütün siyasetçileri ve belediye başkanlarıyla ilgili i̇simleri caddelere, sokaklara, meydanlara veyahut da sanat merkezlerine biz verdik, olimpiyat şampiyonlarının isimlerini biz verdik. Biz böyle başladık belediyeye. Onu söylüyorum buradan değerli Büyükşehir Belediye başkanımıza da. Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamı yıpratılmaya gelmez. O kadar çok konuşursan orayla ilgili, sonra zannederler ki orada demek ki işler böyle oluyor diye toplum hafızasına yerleşir. Böyle bir algı oluşur, yanlış olur. Bizim birinci partimiz bu şehirdir. Bu şehre hizmetkar olmaktır bizim birinci partimiz. Eğer ihtiyaç duyulursa, gerek görülürse elimizden geleni onlara yardım etmek anlamında da var olduğumuzu da bilmelerini istiyorum." şeklinde konuştu.

AK PARTİ BAYRAĞINI YENİDEN BELEDİYENİN BURCUNA DİKECEĞİZ”

“AK Parti bayrağını yeniden belediyenin burcunu dikeceğiz” diyen Zeybekci, “O bayrak yeniden AK Parti hizmet bayrağı Denizli Büyükşehir Belediyesinin burcuna dikilecek. AK Parti hizmet bayrağı yeniden bütün belediyelerimizin burcuna dikilecek. Bu şehirde AK Parti bayrağının dikilmediği hiçbir yer yok. Bu şehrin şöyle seçmenlerine bakacak olursak muhtemelen yüzde 65'i bir şekilde AK Parti‘ye oy verdi, bir şekilde bizimle beraber oldu. Onları tekrar AK Parti bayrağı altında toplayamamak bizim suçumuzdur, bizim kabahatimizdir, bizim beceriksizliğimizdir. Mazeret yok yola devam. Mazeret üretmeyeceğiz. Bir olacağız, birlikte olacağız. Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, sadece bir başka bahar için yaprak döktük. Allah'ın izniyle baharda AK Parti şöyle gür yapraklarıyla AK çiçekleri yeniden kendine gelecek. Bahar derken de hangi bahar diye söylemiyorum bu bahar, 2025 baharından bahsediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi