Spor SERVİSİ

TFF Gelişim Ligi 9. Grup 10. haftasında deplasmanda Yatağanspor ile 2-2 berabere kalarak haftayı bir puan ile kapatan Güreller Lojistik Yeşilçınarspor’da buruk sevinç yaşanıyor.

Yatağan Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Asım Aksungur ve Süleyman Kavuncu’nun attığı gol ile 2-0 önde kapatan Güreller Lojistik Yeşilçınarspor ikinci yarıda kalesinde gördüğü gollere engel olamadı ve karşılaşma 2-2 sona erdi. Yeşil beyazlılar bu sonuçla puanını 8’e çıkardı ve 12. sıradaki yerini korudu. Haftanın ilk antrenmanını Şirinköy Stadı’nda Teknik Sorumlu Mustafa Altındağ yönetiminde yapan ve 11. haftada karşılaşacağı Didim Belediye Saygın Yapı Spor maçının hazırlıklarına başlayan G. L. Yeşilçınarspor 3 puana odaklandı.

“DAHA DA İYİ OLACAĞIZ”

Yatağanspor maçını değerlendiren Teknik Sorumlu Mustafa Altındağ, Yatağan deplasmanına iyi hazırlanarak çıktıklarına dikkat çekerek, “Hedefimiz oradan 3 puan ile dönmekti. Maçta da oyuna iyi başladık. İlk yarı 2-0 öne geçtik ve ilk yarıyı böyle tamamladık. İlk yarıda rakip taraftarların ve oyuncuların biraz agresif olması nedeniyle bazı olaylar meydana geldi. Orada bizim biraz dengemizi bozmaya çalıştılar. Tabi ki bizde onlara biraz ayak uydurunca onların istediği oldu. İkinci yarıda da talihsiz iki gol yedik. Maalesef bir puan ile döndük. 3 haftadır da iyi bir serimiz var. Önümüzdeki maça hazırlanıp yolumuza devam edeceğiz” dedi.