58 yıllık tarihinin en zor günlerini geçiren Denizlipor’da Başkan Ahmet Yalın Yıldırım ve yönetimi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile yaptıkları görüşmenin detaylarını kamuoyu ile paylaştı. Başkan Çavuşoğlu’na karşı ağır ifadeler kullanan Yıldırım, kibirli, kaba ve rahatsız edici davranışları olan bir kişi ile karşı karşıya olduklarını söyledi. Denizlispor’un marka olduğunu ifade eden Başkan Yıldırım, “Bizim sorunumuz Cumhuriyet Halk Partisi ya da Denizli Büyükşehir Belediye ile değil. Sorunumuz tamamen Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun egosuyladır. Kibri ile kaba ve rahatsız edici davranışı ile alakalıdır. An itibari ile Denizlispor için Nuri Çavuşoğlu kimliği hükümsüzdür. Onun varlığını tanımıyoruz. Kendisini de belediye başkanımız olarak kabul etmiyoruz” diye konuştu.

“Yeşi̇l Si̇yah Nerede Hani̇” (2)

“İSTİFA ETSİN, AQUAPARK İŞLETMEYE DEVAM ETSİN”

Çavuşoğlu’nun 3 aydır, Denizlispor’un ise 60 yıldır olduğunu belirten Yıldırım, “Şahsi olarak tavsiyem derhal istifa etmesidir. Beyaz atletini giysin ve tekrardan aquapark işletmeye devam etsin. Kendisi o makama yakışmıyor, ayrıca o makam ona on gömlek fazla geliyor. Bizi burada anlayacak olan ağabeyimiz Ali Marım… Kendisi Denizli’ye mal olmuş bir insan, ona da teessüflerimizi iletiyoruz. Bize hiç yardımcı olmadı. Bülent Nuri Çavuşoğlu’na yanlış yaptığını, yanlışları düzeltmesini söylemedi, söylediyse de bir gelişme olmadı. Ağırlığını da koymadı. Kongreden önce de kendisine gittik ve lütfen adayınız varsa onu getirin dedik. Başkanlığa aday biri varsa getirin başkan yapın dedik. Hiçbir yanıt alamadık. Biz bu kulübün çaycılığını da başkanlığını da yaparız” diyerek sert ifadeler kullandı.

“Yeşi̇l Si̇yah Nerede Hani̇” (1)

“KAPIYI GÖSTERMESİ BARDIĞI TAŞIRDI”

“Biz hizmet verebilir miyiz derdindeyiz. Hiçbir yanıt almadık” diyerek sözlerine devam eden Yıldırım, “ Siz başlayın biz yardımcı olacağız denildi ama sonrası yok. Kesinlikle yok. Diğer birimlerin de bir şey yapmasına engel olunuyor. Tamamen Nuri Çavuşoğlu‘nun egosundan kaynaklı bir durum yaşıyoruz.  Üç aylık süre sonunda lütfedip de vermiş olduğu randevudaki tutum ve davranışları, bayan yöneticimizin yanında küfür ederek konuşmaları Denizlispor‘a hiçbir destek ve katkı sağlamayacağını belirtmesi, yardım kampanyası ile ilgili açıklamaları bile dinlemeden bizi kapıya doğru yönlendirmeye çalışması, bardağı taşıran son damla oldu” dedi.

“O BİZİM GÖZÜMÜZDEKİ ATEŞİ GÖRDÜ”

Denizlispor’a karşı kimsenin bu tür bir harekette bulunamayacağını söyleyen Başkan Yıldırım, “O hareketin karşılığı anında da verilir. Onu da orada Denizlispor’un varlığı ve diğer yönetici arkadaşların olması korumuştur.  O bizim gözümüzdeki ateşi gördü.  Halbuki biz; bize yapılan onca haksızlığa rağmen iletişim kurmaya ve onlarla diyalog kanallarını kapatmamaya çalışıyorduk. Şehrin dinamiklerini bir araya getirelim, çözüm yolları bulalım, şu düştüğümüz durumdan çıkalım istiyorduk. Çok uğraşmamıza rağmen biz orada kocaman bir egoyla karşı karşıyayız. Güç zehirlenmesi yaşayan, egoyla, kibirle vücuda gelmiş hali orada… Denizli’de bu adamın karşılığı yok. Ne diyorlarsa desinler. Denizli mütevazi efendi adam sever. Böyle bir kibir böyle bir ego mümkün değil burada karşılık bulamaz. Eğer Nuri Çavuşoğlu Denizlispor dostu ise emin olun Denizlispor’un düşmana da ihtiyacı yok. Tek başına o yeter” şeklinde konuştu.

Horoz’a sakatlık şoku Horoz’a sakatlık şoku

“ZATEN VERMEK ZORUNDA”

“Denizlispor’a destek vermek zorunda… Bu çocuklar Denizli’nin, buranın çocukları” diyerek Çavuşoğlu’na yüklenen Yıldırım, “Denizli halkını temsil eden bir belediye ise zaten bunu vermek zorundadır. Biz orada şahıslarla muhatap olmak zorunda bile değiliz.  Bu çocuklar buranın çocukları, hepsi altyapımızdan yetişmiş. Zaten bin bir sıkıntıyla uğraşıyoruz, bir de ekmek derdine düşeceğiz arkadaşa anlatacağız. Lütfedecek de izin verecek, yok öyle bir şey. Zaten vermek zorunda olan şeyleri verecek” dedi.

“MEYDANLARDA SÖZ VERDİ, BİZ SÖYLEMEDİK”

Basın toplantısını takip eden gazetecilere seslenen Yıldırım; “Meydanlarda verilen sözleri lütfen sizler video olarak koyun bizi de etiketleyin. Bunu biz söylemedik, bunun karşılığı en basit tabirle yalancılıktır. Biz Belediye olsun olmasın her türlü mücadeleye devam edeceğiz. Hiç fark etmez bizim için. Bu arkadaşın var da bizim için bir anlam teşkil etmiyor. Biz tüm şartlarımızla mücadeleye devam edeceğiz” sözleriyle toplantıyı tamamladı. Çavuşoğlu seçim zamanı, “Denizlispor'a gönül veren herkesin endişelerini paylaşıyoruz. Kulübümüzün eski başarılarına geri dönmesi için üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Taraftarlarımızla birlikte var gücümüzle çalışarak Denizlispor'u yeniden zirveye taşıyacağız. Kulübümüzün ve taraftarlarımızın desteğiyle başarılı günler yeniden gelecek” ifadelerini kullanmıştı.
 

Kaynak: Haber Merkezi