Denizli’de 1976 yılından bu yana Denizlililerin sesi olan Hizmet Gazetesi’nin Yazı İşleri Müdürü Abdil Yaşaroğlu, Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürü Nevzat Dikkat’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyarette Pamukkale İlçesinde yapılan çalışmalar ele alınırken, Denizli ve ülke gündemi başta olmak üzere pek çok konu hakkında samimi bir sohbet gerçekleştirildi.

Egekent Hastanesi, sporu ve sporcuyu desteklemeye devam ediyor Egekent Hastanesi, sporu ve sporcuyu desteklemeye devam ediyor

YAŞAROĞLU, DİKKAT’E BAŞARILAR DİLEDİ

Dikkat’e Pamukkale İlçesinde yapılacak çalışmalarda başarılar dileyen Abdil Yaşaroğlu, “Pamukkale; Denizli’mizin göz bebeği. Başta Pamukkale Hierapolis Ören Yeri başta olmak üzere yerli ve yabancı milyonlarca turistin gözdesi. Bu noktada da zabıtalarımıza büyük görevler düşüyor. Huzuru tesis etmek, kamu düzenini sağlamak ve halk sağlığını korumak zabıta memurlarının en önemli görevleri arasında yer alıyor. Bu noktada Pamukkalelerin içi çok rahat olsun. Nevzat Dikkat müdürümüz ve ekibinin Pamukkale için gece gündüz çalışacağından eminiz. Kendilerine görevlerinden başarılar diliyorum” dedi.

“İLÇE HALKIMIZIN İÇİ ÇOK RAHAT OLSUN”

Pamukkale halkının sağlığı başta olmak üzere her konuda çalıştıklarını ifade eden Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürü Nevzat Dikkat, “Bizler Pamukkale ilçesinde vatandaşlarımızın gece gündüz emrindeyiz. Kanunların bizlere görev olarak verdiği takip, kontrol, izin ve yasaklayıcı hususları yerine getirmek için titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz Bu konuda ilçe halkımızın içi çok rahat olsun. Dünya’nın gözü Pamukkale’de… Yılda milyonlarca yerli ve yabancı turist şehrimize geliyor ve katkı sağlıyor. Bizlerde ilçe sınırları içinde beldenin düzenini, belde halkının huzurunu ve sağlığını sağlayıp korumak amacıyla görevlerimizi yerine getiriyoruz. Basında bu noktada bizim için çok değerli. Her konuda istişare ve çalışma yaparak halkımızı da bilinçlendireceğiz. Başkanımız Ali Rıza Ertemur’un öncülüğünde Pamukkale çok daha güzel olacak. Hizmet Gazetesi’ne ve şahsınıza nazik ziyaretleriniz için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Hatice İçke