GÜNCEL

Yaşaroğlu’ndan Çelebi’ye ziyaret

Hizmet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Abdil Yaşaroğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı İbrahim Çelebi’yi ziyaret etti ve başarılar diledi.

Hizmet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Abdil Yaşaroğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı İbrahim Çelebi’ye ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu ve çalışmaları hakkında bilgi alarak başarılar diledi. Çelebi ve ekibinin Denizli’nin sıkıntılarını çözeceklerine inandıklarını ifade eden Yaşaroğlu, “Denizli’miz her anlamda Türkiye’nin en önemli metropol kentlerinden birisi. Bu noktada zabıta ekiplerimize de büyük işler düşüyor. İbrahim Çelebi başkanımız ve ekibinin her konuda başarılı işlere imza atacağından şüphemiz yok. Allah yollarını açık etsin” ifadelerini kullandı.

“NASIL BİR SORUMLULUK ALDIĞIMIZIN BİLİNCİNDEYİZ”

Yaşaroğlu’na nazik ziyareti nedeniyle teşekkür eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı İbrahim Çelebi, “Bizleri bu göreve layık gören Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Bülent Nuri Çavuşoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Denizli 1 milyonu aşkın nüfusuyla ülkemizin göz bebeği. Bizler nasıl bir sorumluluk aldığımızın bilincindeyiz. Denizli halkının içi rahat olsun. 7/24 vatandaşlarımızın hizmetinde olacak ve nerede sıkıntı varsa en kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Basında bizim en büyük destekçilerimizden. Halkımızla en iyi iletişimi basın yoluyla da kuracağız. Nazik ziyaretiniz için size ve Hizmet Gazetesi ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.