Denizlili vekile, partisinin il başkanından tepki! Denizlili vekile, partisinin il başkanından tepki!

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, gündeme dair açıklamalarda bulundu. “Ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik saldırılar karşısında dimdik durmak zorundayız” diyen Başkan Yılmaz, “Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey'in salı günü yaptığı grup konuşmasında da belirttiği gibi, "Türk milleti, teröre ve destekçilerine asla boyun eğmez." Bu vatanın evlatları olarak, atalarımızdan miras aldığımız bu müstesna vatanımıza azim ve kararlılıkla her türlü tehdidin karşısında elif gibi dimdik durmaya devam edeceğiz. Terör örgütleri, karanlık emellerine ulaşmak için milletimizin huzurunu bozmaya çalışsa da, bu büyük millet, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde ve "Ne mutlu Türküm diyene!" anlayışıyla her zaman birlik içinde hareket edecektir” diye konuştu.

“KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ”

Türk milletinin her türlü tehdidi bertaraf edecek güce ve kudrete sahip olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, “Bilge Kağan'ın "Türk milleti, titre ve kendine dön!" sözleri, bugün de bizlere ışık tutmaktadır. Tarihimiz boyunca nice badireler atlatmış, zorlukların üstesinden gelmiş asıl Türk milletiyiz. Terör belasıyla da aynı kararlılıkla mücadele edeceğiz. Türk milleti, büyük önderlerin izinde ve tarihinden aldığı güçle, her türlü tehdidi bertaraf edecek güce ve kudrete sahiptir. Yine Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin vurguladığı gibi, "Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz sürece, hiçbir güç bizleri bölemeyecektir." Türk milletçiliği, sadece bir kavram değil, aynı zamanda milletimizin en zor zamanlarda bile dayanışma içinde olmasını sağlayan bir yaşam biçimidir. Bu ruh, bizleri geleceğe güvenle taşıyacak ve atalarımızdan bize miras olan bu cennet vatanı korumak için kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“TERÖRÜN KARANLIK YÜZÜNE KARŞI EL BİRLİĞİYLE ÇALIŞACAĞIZ”

Ülkücü camiaya birlik olma mesajı veren Yılmaz, “Bugün her zamankinden daha fazla birlik olmalı, aramızdaki ayrılıkları bir kenara bırakmalı ve tek vücut olarak hareket etmeliyiz. Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in dediği gibi, "Türk, Türk olduğu için asildir; başka milletlerin bütün üstünlükleri, faziletleri bizde de vardır." Bizi bu üstünlük ve fazilet, bizi her zaman zafere taşıyacaktır. Türk milleti olarak, şehitlerimizin aziz hatırasına layık bir şekilde, vatanımıza, bayrağımıza ve bağımsızlığımıza sahip çıkacağız. Terörün karanlık yüzüne karşı, aydınlık bir gelecek inşa etmek için el birliğiyle çalışacağız. Çünkü biz, büyük Türk milletiyiz ve asla boyun eğmeyiz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi