Tavas’ta bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen ve 4 gün boyunca süren Zeybek Kültür ve Sanat Festivali Haluk Levent konseri ile sona erdi. Festival boyunca binlerce kişiye ev sahipliği yapan Tavas’ta Haluk Levent konseri damga vurdu.  Usta sanatçıyı dinlemek ve yakından görmek isteyen hayranları alanı hınca hınç doldururken, Haluk Levent’in şarkılarına eşlik etti. Zaman zaman sahneden inen ve hayranlarıyla yakından ilgilenen Haluk Levent, gençlerle birlikte şarkı söyledi.

ZEYBEK OYNADI, BAKLAVA YEDİ…

Tavas’ın yöresel Zeybek kıyafetini giyen Haluk Levent sahnede zeybekte oynarken, Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, ünlü sanatçıya çeşitli hediyeler ve Tavas Baklavası ikram etti.

Tavas’ta Haluk Levent Fırtınası (12)

Bir Gece Masalı’nın 2’nci fragmanı yayınlandı Bir Gece Masalı’nın 2’nci fragmanı yayınlandı

“MUHTEŞEM BİR GECE YAŞADIK”

Festivale katılan herkese teşekkür eden Başkan Tatık “Tavas 6. Zeybek Kültür ve Sanat Festivalimizin son gecesinde, binlerce vatandaşımızla birlikte Haluk Levent konserinde buluştuk. Gönüllerde taht kuran Haluk Levent ile muhteşem bir gece yaşadık. Onun enerjisi ve samimiyeti, Tavas Bağlar’ı coşkuyla doldurdu. Bu unutulmaz geceyi bizimle paylaşan tüm hemşehrilerimize ve misafirlerimize teşekkür ederiz. Birlikte nice güzel etkinliklerde buluşmak dileğiyle” dedi. Festivalin son gününde CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Denizli Milletvekili Arda Arpacı, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve CHP Tavas İlçe Başkanı Hasan Keçeci’de katılım sağladı.

Tavas’ta Haluk Levent Fırtınası (15)

Editör: Hatice İçke