SPOR

"Tarihi bir savaşa gireceğiz..."

Denizlispor Teknik Direktörü Çağdaş Mavioğlu, Hizmet Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. “Şehrin tüm dinamikleri destek verirse Denizlispor’un bulunduğu ortamdan kurtulması daha kolay olacaktır” diyen Mavioğlu, “Şehir olarak kenetlenirsek başarıya ulaşacağız. Cefakâr taraftarımız her zaman yanımızda yer alıyor. Tarihimizin en zor sezonunda zor bir savaşa gireceğiz. Mazeret üretmeyip elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Başarı için savaşacağız…” ifadelerini kullandı.

Denizlispor Teknik Direktör Çağdaş Mavioğlu,  yeni sezon öncesi Hizmet Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Yeni sezon hazırlıklarına Haluk Ulusoy Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başlayan temsilcimiz bu sezon TFF 3. Lig 4’üncü Grup’ta altyapı patentli kadrosuyla yaşam mücadelesi verecek. Günde çift antrenman yaptıklarını ifade eden ve 15 Temmuz’da kampa gireceklerini ifade eden Mavioğlu, “Diğer takımlara oranla sezonu 10-15 gün erken açtık. Sezonu erken açmamızdaki sebeplerden biri de altyapıdan yukarıya çıkardığımız oyuncuların adaptasyon sürecini en aza indirmek istiyoruz. Oyuncularımızla yüz yüze görüşmeler yaptık. Herkes bu formanın ağırlığını ve sorumluluğunu bilerek, saha içinde ve saha dışında bu camiaya yakışır hareket edeceğiz. Mazeret üretmeden, sorunları çözeceğiz. Elimizden gelenin 2 katını yaparak bu takımı en iyi yere getirmeye çalışacağız. Tarihin en önemli sezonlarından birini yaşayacağız. Teknik ekibimizde bu bilinçle hareket ediyor. Durmadan çalışacak ve gelişeceğiz” dedi.

“HEDEF BELİRTMEK İÇİN ÇOK ERKEN”

“Hedef belirtmek için henüz çok erken” diyen Mavioğlu, “Kafamızda bazı şeyler var. Açıkçası potansiyeli olan bir takımız ve iyi oyuncularımız var. Ligi en iyi yerde tamamlamak için gayret edeceğiz. Bazı fikirlerimiz var ama şu an hedef göstermek çok doğru olmaz. Altyapıdan 4 futbolcumuzla profesyonel sözleşme imzaladık. Koordinatörümüz ile de sürekli iletişim halindeyiz. Denizlispor’un menfaati için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Sezon içerisinde de A takıma alacağımız isimler olacak” dedi. 

“KAMP İÇİN KULÜBÜN MENFAATİ ÖNEMLİ”

15 Temmuz’da yapılması planlanan kampla ilgili de konuşan Mavioğlu, “Antrenmanları sıcaklar sabah 7,5’ta ve akşam saatlerinde yapıyoruz. A ve B planlarımız hazır ancak kulübün menfaati de bu noktada önemli. Haluk Ulusoy Tesisleri, mücadele ettiğimiz ligdeki en iyi tesis bunu da kabul etmemiz gerekiyor. Bizlerde Afyon’da ya da Bolu’da kamp yapmak isteriz ancak kulübü düşünmek durumundayız. Yönetimimiz bu konuda çalışmalar yapıyor. Duruma göre hareket edeceğiz” dedi.

“BU ŞEHRİN ÇOCUKLARINA SAHİP ÇIKSINLAR”

Denizli şehrine ve camiaya da mesaj gönderen Mavioğlu, “Taraftarlarımız iyi ve kötü günde hep takımını destekliyor. Sosyal medyada da bunu belirtmiştim, taraftarlarımız en zor günlerimizde yanımızda. Denizli şehrinin tüm dinamikleri destek verirse, Denizlispor’un bulunduğu ortamdan çıkması daha kolay olacaktır. Taraftarların destek vereceğinden şüphemiz yok. Başarı için üstümüze düşeni yapacağız. Şehir olarak ta kenetlenirsek başarı kendiliğinden gelecektir. Kavganın yüksek olduğu bir ligdeyiz. Büyük çaba gösterecek ve savaşacağız. Bu şehrin çocuklarını sahip çıksınlar” diye konuştu.