DESKİ Müdürünün görevden alınması ile ilgili Çavuşoğlu’ndan açıklama DESKİ Müdürünün görevden alınması ile ilgili Çavuşoğlu’ndan açıklama

Merkezefendi Belediye Meclisi temmuz ayı toplantısında, Selçukbey Mahallesi'ndeki 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve Şehitler Yolu'na daha estetik güzellikte bir eser yapılması için Türkiye genelinde "Demokrasi Anıtı" temalı bir anıt/heykel yarışması düzenlenmesi, yarışma sonucunda belirlenen başarılı üç eser sahiplerinden, birinciye 70 bin TL,  ikinciye 20 bin TL, üçüncüye 15 bin TL  ödül verilmesi, oyçokluğuyla kabul edildi.

Subaşioğlu’ndan Tank Meydani Tepki̇si̇

SUBAŞIOĞLU’NDAN TEPKİ GECİKMEDİ

FETÖ'nün darbe girişiminden sonra 2017 yılında 15 Temmuz Şehitler Anıtını yaptıran önceki dönem Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, karara tepki gösterdi. Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Subaşıoğlu, “”Undo” yaparak Belediyecilik Yapılmaz!" ifadelerini kullandı. Kullandığı ifadeye açıklık getiren Subaşıoğlu, "Undo = geri alma, yapılanı yıkmak, koruyamamak gibi... Kendinden bir şey yapmamak, başkasının yaptığının tersini yapmak gibi” ifadelerini kullandı.
 

Kaynak: Haber Merkezi