Egekent Hastanesi, sporu ve sporcuyu desteklemeye devam ediyor Egekent Hastanesi, sporu ve sporcuyu desteklemeye devam ediyor

DENOLDER tarafından Denizli Gökpınar (Vali Recep Yazıcıoğlu) Barajı’nda düzenlenen Denizli Carp Cup Sportif Sazan Balığı Yakalama Yarışması sona erdi.  Farklı illerden 15 takımın katıldığı yarışmada istenilen büyüklükte balıklar yakalanamamış olsa da son ana kadar mücadele devam etti.

BALIKLAR SUYA BIRAKILDI

Yarışma süresince toplam 33 balık yakalandı. Yakalanan tüm Sazan Balıklarının ölçümü yapıldıktan sonra tekrar suya bırakıldı. Takımlarda aileler ve çocuklarda yer aldı. Ödül törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım ve Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu (ASOF) Başkanı M.Serkan İnanç da katılarak yarışmacıları tebrik etti.  DENOLDER Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Delibaş, sürdürülebilirlik vurgusu yaparak “Yarışmada yakalanan balıkların büyüklüğü yarışmaya katılan sporcular tarafından hoş karşılanmasa da son ana kadar bir heyecan ve mücadele vardı” dedi.

DESTEK İSTEDİLER

Öldürmekten ziyade yaşatmayı hedef olarak belirlediklerini söyleyen Delibaş, “Değişik illerden şehrimize misafir olarak gelen yarışmacılarımızın birçoğunun yanında eşleri ve çocukları da vardı. Yarışmacılar 6 gün süren yarışma boyunca kendimize ayrılan alandan sadece zorunlu ihtiyaçlar için ayrıldı. Yarışmacılar destek yetersizliği nedeniyle zor durumda kaldı” dedi.  

Yaşanan sorunu Gökhan Delibaş’ın dile getirmesinin ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Marım konunun ciddiyetini anladıklarını ve bundan sonraki faaliyetlerinde gereken hassasiyeti göstereceklerini belirtti.

Yarışmada dereceye giren takımlar şu şekilde;

 

YARIŞMA SONUCU

En Büyük Balık Yakalama Kategorisi:

1.       Balıkesir Carp Team (Balıkesir)

Yusuf Demirci

Enver Çakır

Mehmet Koç

En Çok Balık Yakalama Kategorisi:

1.       Balıkesir Carp Team (Balıkesir)

Yusuf Demirci

Enver Çakır

Mehmet Koç

2.       ESBALDER Fisherman Mario Carp Team (Eskişehir)

İbrahim Can

Osman Demir

3.       ESABDER Lions Carp Team (Eskişehir)

Yasin Başaran   

Aykut Durgutlu

Yılmaz Girgin

Yarışmada Yakalanan İlk Sazan Balığı

Yakup Av Bayi Klas Baits (Sakarya)

Tufan Toylar

Serpil Toylar

Editör: Hatice İçke