Denizli Sanayi Odası (DSO) ve Denizli Basketbol Geliştirme Derneği (DEBAGED) tarafından Mayıs ayında başlatılan Denizli Şirketler Basketbol Ligi, final heyecanıyla sona erdi. Turnuvanın final karşılaşmaları, Mektebim Koleji Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Denizli Sanayi Odası’na kayıtlı firmaların çalışanları içerisinden oluşturdukları takımlarla karşılaştıkları organizasyonda, 24 şirket takımı şampiyonluk için kıyasıya mücadele verdi.

Şampiyonluk Kupası Finali için Altıntop Kuruyemiş - Sirius takımları karşı karşıya geldi. Lig Şampiyonu 43-42’lik skorla Sirius takımı oldu. İkinci Altıntop Kuruyemiş, üçüncü Süzer Tekstil ve dördüncü ADM Elektrik Dağıtım oldu.

Şirketler Liginde Şampiyon Sirius (1)

“Lig bizim için çok daha önemli” “Lig bizim için çok daha önemli”

KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Final karşılaşmalarının ardından Başkan Kasapoğlu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü İlman’ın katılımıyla kupa ve madalya töreni düzenlendi. Kupa töreninde konuşan Başkan Kasapoğlu, “Bizler Sanayi Odası olarak bu projede olmaktan mutluyuz, gururluyuz. Başkanımız bizi ilk ziyaret ederek bu projeyi aktardığında hiç tereddüt etmeden varız dedik. Sadece üretim, istihdam ve sanayi alanında var olmak istemiyoruz, şehrin kültürel ve sosyal alanlarına da dokunmak istiyoruz. Denizli’nin sosyo-kültürel düzeyini artırmaya katkı sağlamak istiyoruz” diye konuştu. Organizasyondan elde edilen gelirle ihtiyaç sahibi okullara basketbol sahası yapılacağı kaydedildi.

Şirketler Liginde Şampiyon Sirius (3)

Kaynak: Haber Merkezi