GÜNCEL

Simge Çivril’de sahneye çıkamadı

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde bu yıl 26.’sı gerçekleşen Çivril Elma Tarım ve Kültür Festivalinde sahne alması beklenen ünlü sanatçı Simge Sağın, geçirdiği rahatsızlık sonucu sahneye çıkamadı. Sağın, hastaneye kaldırıldı.

26’ıncı Çivril Elma Tarım ve Kültür Festivali 19 Eylül Perşembe günü başladı. 4 gün boyunca dolu dolu geçen festivalde katılımcılar unutulmaz anlar yaşadı. Festivalin son günü olan 22 Eylül Pazar günü sahne almak üzere Çivril’e gelen ve saat 21.30’da sahneye çıkması beklenen ünlü sanatçı Simge Sağın, konsere dakikalar kala öksürük krizine girdi. Sevenleri Simge’nin sahneye çıkması için yaklaşık bir saat beklerken, durumu kötüye giden ünlü sanatçı Çivril Hilmi Öz Devlet Hastanesi’ne başvurdu.

Simge’nin hastanede tedavi altına alınırken Çivril Belediyesi, Simge’nin olası bir sevk durumu için ambulans gönderdi.

Simge yaşadığı rahatsızlığı sosyal medya hesabından sevenlerine duyurarak konserin ileri bir tarihte yapılacağını duyurdu.

Ünlü sanatçı Simge, sağlık durumuna ilişkin yaptığı paylaşımda; “Arkadaşlar bugünkü Çivril Belediyesi konserimi maalesef anlık gelen öksürük krizi, onun neticesinde nefes alamadığım için gerçekleştiremiyoruz. Beni bekleyen tüm Çivril halkı sizleri seviyorum. Yeni tarihimizi duyuracağım” ifadelerine yer verdi.