Pamukkale Belediyesi’nin kente kazandırdığı Seyir Tepesi Şehir Ormanı dünyanın birçok ülkesinden gelen misafirleri ağırlıyor. Çameli Belediyesi’nin kardeş kenti olan Bilesuvar’dan bir dizi ziyaret için Denizli’ye gelen öğrenci ve öğretmenlerden oluşan heyet, Seyir Tepesi’ni de gezdi. Bilesuvar kentinde bulunan Mübariz İbrahimov Eğitim Kompleksi’nde öğrenim gören öğrenciler Denizli’yi farklı bir açıdan görme imkânı buldu.

Seyi̇r Tepesi̇ne Hayran Kaldilar (2)

DENİZLİ YEMEKLERİNİ TATTILAR

Erdoğan “Okul alışverişimizi, şehrimizdeki esnafımızdan yapalım” Erdoğan “Okul alışverişimizi, şehrimizdeki esnafımızdan yapalım”

Seyir Tepesi'nin büyüleyici manzarası eşliğinde uzun süre vakit geçiren grup, çeşitli sosyal aktivitelerle ve oyun alanlarında eğlenceli anlar yaşadı. Türkiye’nin en büyük tematik kent ormanı olan Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı’nda keyifli zaman geçiren öğrenciler, gezinin ardından Şelale Park Kafe’de Denizli yemeklerini tattı. Mübariz İbrahimov Eğitim Kompleksi Müdürü Aqşin Bağırov’un başkanlık ettiği heyette yer alan öğretmen ve öğrenciler, 42 metre yüksekliği ile dikkat çeken Seyir Tepesi Şelalesi’nin önünde toplu fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedi.
 

Kaynak: Haber Merkezi