Haber MERKEZİ
Acıpayam için gece gündüz demeden çalışan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, ilçe halkının mutluluğu için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.
Acıpayam İlçesi’nin sevgisi kazanan ve her seçimde Acıpayam halkının desteğini alan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Acıpayam halkı için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Her zaman halk ile iç içe olan ve vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Şevkan’a halkın ilgisi ise oldukça yoğun.
Her gittiği yerde halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Dr. Hulusi Şevkan, amaçlarının sadece halka hizmet olduğunu belirtti. Acıpayam halkının kendisine gösterdiği yoğun ilgisinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, “Bizim Acıpayam halkayla aramızdaki bağ hiçbir zaman kopmaz. Bizler onlara hizmet için bu görevdeyiz ve her zaman onların hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Bu karşılıklı anlayış ve durum bizlerin birbirimize alan bağlarını da arttırıyor. Acıpayam halkının bizlere verdiği bugüne kadar verdiği destekle 56 mahallede çalışmalarımızı sürdürdük ve halkımızın mutluluğu için sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.