Denizli'nin en çok ziyaret edilen mesirelik alanlarından Çamlık Parkında tuvaletler şehir magandalarınca kırılıp döküldü. Yeşil dokusuyla hafta sonları kent sakinlerinin nefes alabilmek için gittiği, aileleriyle piknik yapabildiği Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesindeki Çamlık Mesireliğinde tuvaletin camları kırıldı, lavabolar ve pisuvarlar parçalandı.

Mesirelik alanına hafta sonu giden vatandaşlar, tuvaletlerde içler açısı manzara ile karşılaştı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tuvaletlere zarar veren şehir magandalarına karşı tepki gösterdi.

'Topal'a jandarma çelmesi 'Topal'a jandarma çelmesi

Çavuşoğlu, yaptığı paylaşımda, "Bu şehir hepimizin... Çamlık Mesireliğimizde tuvaletlere dün gece yapılan çirkin saldırıyı kabul etmemiz mümkün değil. Bu güzel şehir, böyle bir manzarayı hak etmiyor. Bu kamu malına yapılan bir zarar, halka düşmanlık ve vicdansızlıktır. Eğitimin önemini bir kez daha gösteren bu üzücü görüntünün tekrar yaşanmamasını diliyorum. Bu çirkin eylemi gerçekleştirenlerin peşini bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi