Denizli sanayisine önemli katkılarda bulunmuş 18 duayen sanayici üyeden oluşan Denizli Sanayi Odası Yüksek İstişare Kurulu, üçüncü toplantısını DSO Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu’nun başkanlığında, Oda Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda gerçekleştirdi. Toplantıya; Müjdat Keçeci, Zafer Katrancı, Derya Baltalı, Gültekin Okay Salgar, Faruk İnceoğlu, Yüksel Arpacı, Ahmet Yavuzçehre, Orhan Tahtalı, Hasan Hüseyin Ateş, Erkan Köseoğlu, Cemal Gürsel Özdemir, Bekir Harun Akın, Muammer Çaputçu, Raşit Akbaş ve Mustafa Kaygın katılım sağladı. Toplantıda, DSO Genel Sekreteri Dr. Sezgi Akbaş ve Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Tillem de yer aldı.

YAPILAN ÇALIŞMALAR ELE ALINDI

Ankara temaslarını Kurul Üyelerine aktaran Başkan Kasapoğlu, 2024 Ocak ve Temmuz ayları arasında Odada gerçekleştirilen faaliyetler hakkında Kurul Üyelerine bilgilendirmelerde bulundu. Denizli Sanayi Odası olarak sürdürülebilirlik, verimlilik ve dijitalleşme üzerine önemli atılımlar yaptıklarını belirten Kasapoğlu, stratejik hedefler doğrultusunda çalışmalara kararlılıkla devam ettiklerinin altını çizdi. Denizli Sanayi Odası’nın yürütücülüğünde yapımı devam eden Denizli Model Fabrika ile ilgili de Kurulu bilgilendiren Kasapoğlu, bu proje için Kurul Üyelerinin desteğinin önemli olduğunu belirtti.

Bankada parası olanlar dikkat! Bankada parası olanlar dikkat!

PLANLANAN ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Çivril, Bozkurt, Makine İhtisas OSB ile ilgili bilgilendirme sonrasında, 2024 Aralık ayına kadar planlanan proje, etkinlik ve programlarla hedefler doğrultusunda Oda olarak alınabilecek aksiyonlar, Kurul Üyeleri tarafından değerlendirildi. Kentteki üretim, yatırım, ihracat, istihdam ve işgücü verileri hakkında sunum yapan Başkan Kasapoğlu, Yüksek İstişare Kurulu Üyelerinin görüş ve önerilerini aldı.

Kaynak: Haber Merkezi