Ayşe-Bilal Gürbüz çiftçinin oğulları Bayburt Üniversitesi Doktor Öğretim Üyesi Murat Gürbüz ile Meryem-Hacı Mevlüt Patıhan çiftinin kızları Bayburt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Figen Patıhan sonsuz mutluluğa ‘evet’ dedi ve dünya evine girdi. Denizli’nin Çal İlçesine bağlı Sülley Mahallesi’nde ‘Gürbüz Çavuşun Yeri’nde gerçekleştirilen düğüne; Gürbüz ve Patıhan ailelerinin akrabaları, dostları, Figen-Murat çiftinin akademisyen arkadaşları ve çok sayıda davetli katıldı.

Rüya Gi̇bi̇ Düğün (14)

DOYASIYA EĞLENDİLER

Düğün töreninde Gürbüz ve Patıhan aileleri davetlilerle yakından ilgilenirken, Figen ve Murat çifti gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi. Davetliler genç çifti bir an olsun yalnız bırakmazken, hep birlikte şarkılar söyleyerek geceye renk kattı.

Rüya Gi̇bi̇ Düğün (8)

“YENİ BİR YOLCULUĞA ÇIKIYORUZ”

Çok mutlu olduklarını ifade eden Figen-Murat çifti gecede kendilerine eşlik eden dostlarına teşekkür etti. Rüya gibi bir düğünle dünya evine giren genç çift, “Bizleri mutlu günümüzde dostlarımız yalnız bırakmadı. Çok mutluyuz. Yeni bir yolculuğa çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ferhan ile İsmail dünya evine girdi Ferhan ile İsmail dünya evine girdi

Rüya Gi̇bi̇ Düğün (9)

Rüya Gi̇bi̇ Düğün (11)

Rüya Gi̇bi̇ Düğün (12)

Rüya Gi̇bi̇ Düğün (10)


 

Kaynak: Haber Merkezi