Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Sema Ramazanoğlu ile DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili olan 2009-2011 yılları arasında Aile ve Kadından Sorumlu Devlet Bakanlığı yapan Selma Aliye Kavaf'ın annesi Gülseren Bostancı (88), hayatını kaybetti. AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Önceki Dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Sema Ramazanoğlu’nun Kıymetli Validesi Gülseren Bostancı’nın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhumeye Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm Ailesine ve Sevenlerine Başsağlığı Diliyorum. Mekanı Cennet Olsun" ifadelerini kullandı.

3 KIZINDAN 2’Sİ BAKAN OLDU

DESKİ Müdürünün görevden alınması ile ilgili Çavuşoğlu’ndan açıklama DESKİ Müdürünün görevden alınması ile ilgili Çavuşoğlu’ndan açıklama

Güngör, merhume Bostancı'nın cenazesi bugün Cuma namazına müteakip Pamukkale Üniversitesi Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliye Camisinde kılınacak cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlanacağını kaydetti. Üç kızından ikisinin bakan olmasını gören Gülseren Bostancı, 2010'da eşi Niyazi Bostancı'yı kaybetmişti.

Sema Ramazanoğlu

Selma Aliye Kavaf

Kaynak: Haber Merkezi