Denizli’de tarım sektörünün öncülerinden olan Erarslan Tarım’ın sahibi Fatma-Mevlüt Erarslan’ın oğulları Ramazan Erarslan, Sevim-Mustafa Erkan çiftinin kızları Hatice sonsuz mutluluğa ‘evet’ dedi. Genç çiftin Valore Kır Düğün Bahçesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğün törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Denizli siyaset ve iş dünyasının yanı sıra Erarslan ve Erkan ailelerinin yakınları, dostları ve çok sayıda davetli katıldı.

Ramazan Ve Hati̇ce Sonsuz Mutluluğa ‘Evet’ Dedi̇ (2)

DOYASIYA EĞLENDİLER

Genç çiftin düğününde davetliler unutulmaz bir geceye şahitlik ederken, Hatice ve Ramazan çifti gecede doyasıya eğlendi. Çok mutlu olduklarını ifade eden genç çift, “Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah bu mutluluğu herkese nasip etsin” ifadelerini kullandı.

TEMAD Denizli Şube Başkanı Bülent Kandemir; “Astsubaylar günümüzü buruk bir şekilde kutluyoruz” TEMAD Denizli Şube Başkanı Bülent Kandemir; “Astsubaylar günümüzü buruk bir şekilde kutluyoruz”

Ramazan Ve Hati̇ce Sonsuz Mutluluğa ‘Evet’ Dedi̇ (4)

Ramazan Ve Hati̇ce Sonsuz Mutluluğa ‘Evet’ Dedi̇ (3)

Kaynak: Haber Merkezi