SPOR

Portekiz mesaisi sürüyor!

2024 Avrupa Şampiyonası'na 3-1'lik Gürcistan galibiyetiyle başlangıç yapan A Millî Takımımız, 22 Haziran'da Portekiz'le oynayacağı F Grubu'ndaki ikinci maçın hazırlıklarına devam ediyor. Milliler bugün yapacağı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak.

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde, kamp otelinin sahasında gerçekleştirilen antrenmana, Gürcistan mücadelesine ilk 11'de başlayan futbolcular yenileme idmanı yaptıkları için katılmazken, diğer oyuncular ise sahada çalıştı. Antrenmanda ısınmanın ardından pas, top kapma ve taktik çalışmalar yapıldı. Son bölümde ise altıya altı taktik oyun oynandı. Tedavisi devam eden İrfan Can Kahveci ise, takımdan ayrı düz koşu yaptı. TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve Millî Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da bugün yapılan antrenmanı takip etti. A Millî Takımımız,  bugün yapacağı antrenmanla Portekiz maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.

CUMARTESİ SAAT 19:00’DA BAŞLAYACAK

Ay yıldızlılar için hayati öneme sahip maç Cumartesi günü saat 19:00’da Signal Iduna Park oynanacak ve mücadele TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Millilerimiz Portekiz’i mağlup etmesi durumunda son 16’ya kalmayı garantileyecek.

A MİLLİ TAKIM’DA HEDEF İLK İKİ SIRA

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda grubunu ilk iki sırada tamamlayan takımlar adını son 16 turuna yazdıracak. En iyi 4 grup üçüncüsü de benzer şekilde son 16 turunda mücadele etmeye hak kazanacak. Grup maçları 26 Haziran’da sona ererken son 16 turu maçları 29 Haziran’da oynanacak. Turnuvada 5 Temmuz'da çeyrek final ve 9 Temmuz'da da yarı final maçları başlayacak. EURO 2024'ün şampiyonu 14 Temmuz'da Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak final maçıyla belli olacak.