TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Ankara’da akciğer ameliyatı oldu. Karaca’nın pandemi döneminde geçirdiği covid sonrası akciğerinde gelişen kist, torakoskopik işlemle alındı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Karaca'yı ameliyat olduğu Güven Hastanesi'nde ziyaret etti. Özel, Karaca'nın sağlık durumu hakkında Prof. Dr. Berkant Özpolat'tan bilgi aldı. Özel, ziyaretin ardından ANKA Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

Özel’den Karaca’ya Zi̇yaret (1)

ÖZEL; “KORKULACAK BİR ŞEY YOK”

Özel, Karaca'nın sağlık durumuna ilişkin, "Çok değerli doktorumuz tarafından başarılı bir şekilde ameliyat edilmiş. Yoğun bakımdaydı uzaktan takip ettik. Bu sabah ziyaret ettik. Gayet iyi, herkese selamları var. Çok kısa sürede görevinin başına dönecek korkulacak bir şey yok" dedi.

KARACA’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Ak Parti Kongreye Gidiyor Ak Parti Kongreye Gidiyor

Karaca’da ziyaret sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Geçirmiş olduğum ameliyat nedeniyle geçmiş olsun ziyaretime gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanım Özgür Özel’e ve Grup Başkanvekilimiz Ali Mahir Başarır’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi