SİYASET

Millet Partisi çiftçilerle buluştu

Millet Partisi Denizli İl Teşkilatı, Acıpayam’ın Akalan Mahallesinde çiftçilerle buluştu. Çiftçilerin sorunlarını dinleyen ve çözüm önerilerini anlatan Millet Partisi MKYK Üyesi Hüsnü Çatal “Millet Partisi iktidarında üretim planlaması yapılacak. Üretici ciddi olarak desteklenecek” dedi.

Denizli’nin Acıpayam İlçesine bağlı Akalan Mahallesi’nde karpuz üretimi yapan çiftçilerle buluşan Millet Partisi Denizli İl Teşkilatı sorunları yerinde dinledi. Millet Partisi MKYK Üyesi Hüsnü Çatal, “Üreticinin eli öpülür, elinizi öpmeye geldik’ dedik” diyerek “Alın terinizin, el emeğinizin, göz nurunuzun karşılığını tastamam alacaksınız” diye konuştu.

“TOPRAK AĞLAMAYACAK”

Kavun ve karpuz üreticilerinin sorunlarını dinlediklerini söyleyen Çatal, “Toprak ağlamayacak, ürün ağlamayacak. Böylece çiftçimiz de ağlamayacak. Bu güzellikleri sağladığımızda ki sağlayacağız, işte o zaman üreticinin elini öpmüş oluyoruz. Millet Partisi iktidarında üretim planlaması yapılacak. Üretici ciddi olarak desteklenecek. Ürününün çürümesine, dökülmesine ve üreticinin mağduriyetine asla fırsat verilmeyecek. Üreticilerimiz parti desteği değil, hükümet desteği değil, devlet desteğine kavuşmanın onurunu yaşayacaklar. Millet Partisi iktidarında destek rantçılara değil, geçiş garantili köprülere, hasta garantili hastanelere değil, destek üreticiye kayacak. Destek üretene olacak. Çünkü üretmeden tüketirsek tükeniriz. Onun için daha çok evet, daha çok ve katma değeri daha yüksek olacak şekilde üretebilme imkanlarını vereceğiz, desteklerini sunacağız” ifadelerini kullandı. 

“ÇİLE YÜKLÜ ÜRETİCİMİZLE BULUŞMANIN ACILI KEYFİNİ YAŞADIK”

“İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın” ifadelerini kullanan Çatal, “Biz de diyoruz ki: ‘Üreticiyi yaşat ki tüketici yaşasın!’ Ektiğine pişman olan, zaman zaman zarar da gören çile yüklü üreticilerimizle buluşmanın, onlarla konuşmanın acılı keyfini yaşadık ve onlara ‘Muhteşem Türkiye’ çalışmalarımıza davet ettik. Her zaman ‘insanın’ yanında, ‘milletimizin’ yanında ve ‘üreticinin’ yanında olduğumuzu ve olacağımızı ifade ettik” dedi.