SPOR

Merkezefendi taraftarla buluşacak

Bu sezon Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde iddialı olan Yukatel Merkezefendi Belediyesi, bugün gerçekleştireceği antrenmanı taraftarlara açacak.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki 4’üncü sezonuna iddialı transferlerle giren Yukatel Merkezefendi Belediyesi, bugün saat 18:00’deki antrenmanı taraftarlara açıyor. Pamukkale Üniversitesi Spor Kompleksi’ndeki antrenmanda yeni transferleri de tanıtacak olan yeşil-siyahlılar yeni sezonda play-off hedefiyle yola çıkıyor.

2024-2025 sezonunu açtıklarını söyleyen Koç Zafer Aktaş, “Takımımızla beraber antrenmanlara başladık. Değerli taraftarlarımızla takımımız tanıştırmak istiyoruz. O yüzden de antrenmanı taraftara açtık. Denizli halkının desteğini görmek istiyoruz. Tüm halkımızı PAÜ Spor Kompleksi’ne bekliyoruz” dedi. 1 yıllık aranın ardından tekrardan yeşil-siyahlılara geri dönen Arca Tülüoğlu, “Tekrardan Denizli’de ve bu takımda olmak büyük mutluluk verici. Bu yüzden de taraftarlarımızı aramızda görmek için çok sabırsızlanıyorum” diye konuştu.