YAŞAM

MAC, Denizli’deki İlk MACFit Kulübünü Hizmete Açtı

Türkiye’nin lider spor ve iyi yaşam markası MAC, MACFit konseptli kulüpleri ile Türkiye genelinde yaygınlaşmaya hız kesmeden devam ediyor. Dünya standartlarında fitness deneyimi sağlayan ekipmanlar, alanında uzman eğitmenler ve grup dersleri ile Türkiye genelinde 13 ilde hizmet veren MAC, Denizli’de açılan yeni MACFit Denizli Teraspark kulübü ile ülke genelinde toplam kulüp sayısını 113’e yükseltti.

Türkiye’nin lider spor ve iyi yaşam markası MAC, MACFit konseptli kulüpleri ile Türkiye’nin dört bir yanında yaygınlaşmayı sürdürüyor. MAC, Denizli Teraspark AVM’de açılan yeni MACFit ile ülke çapındaki toplam kulüp sayısını 113’e taşıdı.

“İYİ BİR YAŞAM SUNMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

MACFit Denizli Teraspark’ın açılış töreninde konuşan MAC Co-CEO’su Zeynep Sirel Fırat, “Sektörün en önemli oyuncusu olarak ‘Sadece spora değil, kendine geldiğin yer’ mottomuzla 1 milyonu aşkın üyemize zihnen, ruhen ve bedenen daha iyi bir yaşam sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. MACFit kulüplerimizde; dünya standartlarında fitness deneyimi sağlayan ekipmanlarımız, profesyonel eğitmenlerimiz, ücretsiz grup derslerimiz ve geniş antrenman alanlarımız ile herkes için erişilebilir ve hijyenik bir spor salonu deneyimi sunuyoruz. Önümüzdeki dönemde de başta nüfus yoğunluğu yüksek iller olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında yeni kulüp açılışlarımızla büyüme stratejimizi desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

MACFit RAHAT VE KEYİFLİ ATMOSFER SUNUYOR

MACFit Denizli Teraspark kulübü, 1.597 metrekarelik alanıyla rahat ve keyifli atmosfer sunuyor.  MACFit, dünya standartlarındaki ekipmanları ile donatılan ve yüksek seviyede hijyen odaklı bir ortam sunan kulüplerinde, uzman eğitmenleri eşliğinde spor deneyimini en üst seviyeye taşıyor. Sporun erişilebilir ve dinamik halini sunan MACFit, profesyonel eğitmenler eşliğinde kişiye özel antrenmanlar ve farklı ilgi alanlarına yönelik ücretsiz grup dersleri ile fit ve zinde bir yaşam tercih eden üyelerinin iyi yaşam yolculuklarına destek oluyor.