LeBron James'in oğlu Bronny James, Los Angeles Lakers tarafından 2024 NBA Draft'ının 2. tur, 55. sırasında seçildi. Böylelikle 19 yaşındaki Bronny, gelecek sezon Lakers'ta babası LeBron'la takım arkadaşı olacak. LeBron James ve Bronny James, gelecek sezon NBA tarihinde takım arkadaşı olan ilk baba – oğul olacaklar.

Kaptan futbolu bıraktı Kaptan futbolu bıraktı

KALP SPAZMI GEÇİRMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında antrenman sırasında kalp krizi geçiren ve bir süre hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edilen Bronny basketbola geri dönmüştü. Geçtiğimiz sezon istatistikleri yerlerde sürünen Bronny James ile ilgili açıklamalarda bulunan duayen basketbol yorumcusu Murat Murathanoğlu,  Bronny’i son dönemde yaptığı çıkışla başta Avrupa olmak üzere dünyanın birçok yerinde adından sıkça söz ettiren Yukatel Merkezefendi Belediyesi’ne yakıştırdı.

Lebron’un Oğlunu Merkezefendi’ye Yakıştırdı

“SOYADI JAMES OLMASA DİREK MERKEZEFENDİ”

Murathanoğlu, “Bronny James, Lebron’un oğlu olunca herkes süper yıldız olmasını bekliyor. Benim oğlum kalp spazmı geçirse bir yıl oynatmam ve kontroller yaptırırım. Asla riske etmem. Çok ciddi bir durum… Babasıyla oynamak için geri döndü. Bu kadar kötü gözükmesinin sebebi de bu. 4.8 sayı, 2,1 asist ve genel şut yüzdesi 36.6. Soy adı James olmasa Euroleague bile değil direk EuroCup ya da Yukatel Merkezefendi” ifadelerini kullandı. Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde 4’üncü sezonuna hazırlanan yeşil-siyahlılar geçtiğimiz dönemde parlattığı oyuncuları dünya sahnesine sunmasıyla meşhur olmuştu. 

Lebron’un Oğlunu Merkezefendi’ye Yakıştırdı-1

Kaynak: Haber Merkezi