Müşteri deneyimini ve memnuniyetini odağına alarak faaliyetlerini sürdüren Kuveyt Türk, dijital dönüşüm ve inovasyon alanındaki çalışmaları sonucunda elde ettiği ödüllere bir yenisini ekledi. Her yıl finans, teknoloji, bankacılık ve iş dünyasınınen yenilikçi ve en başarılı kurumlarını belirleyenseçkin iş dergilerindenWorld Business Outlook, Kuveyt Türk’ “Türkiye’nin En İnovatif Katılım Bankası” seçti.

“Müşteri odaklı inovatif bakış açımız ödüllerle taçlandırılıyor”

Kuveyt Türk Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir, ödülle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Müşterilerimize; dijital dönüşüm çalışmalarımızla, FinTech yatırımlarımızla,inovatifürünlerimizle çözüm odaklı finansal hizmetlersunmaya öncelik veriyoruz. Açık bankacılık alanında90’ın üzerinde kurumla gerçekleştirdiğimiz iş birlikleriyleve API Market hizmetimizle sektördeki öncü konumumuzugüçlendiriyoruz. Çalışanlarımızın yanı sıra gençlerden ve startup'lardanedindiğimiz yeni ve özgün fikirleri projelendirip hayata geçiriyoruz. Bu alandaki çalışmalarımızın ödülle taçlandırılmasından memnuniyet duyuyoruz. World Business Outlook tarafından takdim edilen ödül,müşterilerimize en ileri finansal çözümleri sunma kararlılığımızı ve daha büyük başarılara ulaşma hedefimizi perçinlemektedir” dedi.

 

DENİB, Bilgi Teknolojileri İhracat Grubunu kuruyor DENİB, Bilgi Teknolojileri İhracat Grubunu kuruyor

Dijital dönüşüm ve inovasyon alanında öncü adımlar

İnovasyon kültürünü geliştiren Fikrinn Platformu aracılığıyla çalışanlarından, müşterilerinden ve girişimcilerden yenilikçi fikirler edinenKuveyt Türk, özgün fikirleri Innhouseİnovasyon Merkezi’nde projelere dönüştürerek hayata geçiriyor. Kuveyt Türk, Açık Bankacılık alanında hizmete sunduğu API Market’le deFinTech’lere ve KOBİ’lere380’den fazla API sunarak yenilikçi çözümlerin geliştirilmesine katkı sunuyor. Kuveyt Türk Mobil ilemüşteri deneyimini üst seviyeye taşıyan Kuveyt Türk, ödeme taleplerinden döviz işlemlerine, görüntülü görüşmeylehesap açmaktan IBAN okumaya kadar pek çok finansal hizmetikolaylaştırıyor. Trade Plus platformuyla damüşterilerinegeniş yatırım araçları sunan Kuveyt Türk,Robo Advisor hizmeti “Yatırım Rehberim” ile kişiye özel yatırım önerilerinde bulunuyor.

Editör: Haber Merkezi