Denizli’de uzun yıllardır kuyumculuk sektöründe Denizlililere hizmet veren Yılmaz Kuyumculuk, Koçak Pırlanta mağazasını Denizli’nin kalbi olarak görülen Bayramyeri Meydanında hizmete açtı. Yoğun katılımın olduğu açılışa; Koçak Gold Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Koçak, 27’nci dönem Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Yılmaz Kuyumculuk işverenleri Orhan Yılmaz, Mustafa Yılmaz ve Mine Yılmaz, Denizli iş ve siyaset dünyasının yanı sıra çok sayıda davetli katılım sağladı. Türkiye genelinde konsept mağazaları ile binden fazla satış noktasıyla sektörde güçlü bir konuma sahip olan Koçak; Koçak Pırlanta ile Denizlililere en iyi hizmeti sunacak.

15

KOÇAK; “DENİZLİ PAZARI BÜYÜK BİR PAZAR”

Açılış töreninde açıklamalarda bulunan Koçak Gold Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Koçak, Denizli pazarının Anadolu’daki en iyi potansiyeli olan pazarlardan biri olduğunu ifade etti. Koçak Pırlanta’nın açılışı nedeniyle çok mutlu olduklarını ifade eden Koçak, “Biz yıllardır Koçak olarak, satış noktası olarak kısmen altımız ve pırlantamı ile Mustafa Yılmaz’la çalışıyoruz. Koçak markası olarak diğer satış noktalarımızda altınımız vardı. Ama artık bunu bir mağaza çatısı altında açtığımız için memnun olduk. Denizli’de daha başarılı ve daha iyi hizmet sunacağımızı düşünüyoruz” diye konuştu. Denizli’de Pazar payını arttırmak istediklerini söyleyen Koçak, “Denizli pazarı büyük bir pazar… Koçak’ta burada pazar açtıktan sonra kuyum sektörü daha da güçlenerek diğer illere göre ön plana çıkacağını düşünüyorum. Bizim için de verimli bir Pazar. Çok mutluyuz. Şimdiden hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

9-1

“DENİZLİLİLER BOL BOL ALTIN ALSIN”

Denizlililere tavsiyelerde bulunan Koçak, “Bu dönemde açtığımız 10, imzaladığımız 10 kusur tane daha mağazamız var. Sene sonuna kadar bu sayıyı artı 30 mağazaya kadar çıkartacağız. Sene sonundaki hedefimiz de 90-100 civarında mağazaya ulaşmak. Türkiye’nin her yerinde yepyeni konsept ile mağazalar oluşturup büyümemizi tamamlamak istiyoruz. Denizlililerde bol bol altın alsınlar. Altın fiyatları nasıl olsa yükselecek, her gün altına yatırım yapın, altın zarar ettirmez. Pırlanta, altın, mücevher nereden alırsan kazandırır. Farklı ürün, değişik tasarımlar bulmak istiyorlarsa doğru adres Koçak. Farklı mücevher takmak isteyenler Koçak mağazasına gelip yatırımını yapabilirler” şeklinde konuştu.

12-1

YILMAZ; “ÇOK MUTLU VE GURURLUYUZ”
Yılmaz Kuyumculuk işverenlerinden Mine Yılmaz, Koçak markası ile iş birliği yaptıkları için çok mutlu ve gururlu olduklarını söyledi. Hedeflerinin Denizli’de şubeleşmek olduğunu kaydeden Yılmaz, “Koçak Pırlanta’nın açılışını gerçekleştirdik. Hedefimiz pırlanta ve altın sektöründe markayı temsil etmek ve 2’nci, 3’üncü şubeleri açmak. Hem Denizli halkına en iyi hizmeti vermek hem de büyümek istiyoruz” diye konuştu. Yeni sezon trendleriyle ilgili de ipuçları veren Yılmaz, “Hadise koleksiyonu şuan çok moda ve çok seviliyor. Trend olan modeller zaten sürekli güncelleniyor. Markayı, koleksiyonları Denizli’de daha çok duyurmak istiyoruz. Bilinen, sevilen bir firma ile yola çıkmak mutluluk verici. Koçak Pırlanta aile gibi, o ilenin bir parçası olmak bizi mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

16

“HAYIRLI İŞLER DİLİYORUZ”
Açılışta Koçak Pırlanta markasının Denizli’ye hayırlar getirmesini dile getiren 27’nci dönem Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar, “Dostlarımıza hayırlı işler diliyoruz. Denizli’miz her şeyin en güzelini hak ediyor. Bol kazançlar diliyorum” dedi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’da, “İlçemiz sınırlar içerisinde açılan Koçak Pırlanta’nın Denizli’mize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

8-1

Erdoğan “Okul alışverişimizi, şehrimizdeki esnafımızdan yapalım” Erdoğan “Okul alışverişimizi, şehrimizdeki esnafımızdan yapalım”

17

13-1

11-1

10-1

7-1

5-1

2-2

4-2

Kaynak: Haber Merkezi