"Gazilerimiz, vatan ve millet sevgisinin en asil timsalidir" "Gazilerimiz, vatan ve millet sevgisinin en asil timsalidir"

Denizli yanmaya devam edecek. Ağustos ayıyla birlikte kavurucu sıcakların etkisi altına giren Denizli’ye Meteoroloji’den kötü haber geldi. Uzmanların yaptıkları son değerlendirmelere göre Denizli’de gelecek hafta başına kadar aşırı sıcaklar kenti esir alacak. Kent merkezi ve ilçelerde bugün, Çarşamba ve Perşembe günü sıcaklıklar 41 dereceye kadar çıkacak. Haftanın son iş gününde termometreler 40 dereceyi gösterecek. Akşam saatlerinde ise sıcaklık ortalama 26 derece olacak.
HAFTA SONU DA YANACAĞIZ
Cumartesi ve Pazar günü de aşırı sıcaklar etkisini hissettirecek. Sıcaklık ortalama 40 derece olurken, akşam saatlerinde hava sıcaklığı 23 dereceye kadar düşecek. Uzmanlar Denizlili vatandaşların aşırı sıcakların etkili olacağı 11:00 -16:00 saatleri arasında zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamaları, özellikle de çocuklar, kronik hastalığı olan kişiler ve 65 yaş üstü vatandaşlara dışarı çıkmamaları konusunda uyarılarda bulundu.
 

Kaynak: Haber Merkezi