Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), bu yıl 8-9 Haziran tarihlerinde yapıldı. 8 Haziran’da YKS’nin 1’inci oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT), 9 Haziran’da ise 2’nci oturum olan Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve 3’üncü oturum olan Yabancı Dil Testi (YDT) uygulandı. TYT’ye bu yıl 2 milyon 819 bin 362, AYT’ye ise 1 milyon 776 bin 496 aday katıldı. Denizli Karacan Özel Öğretim Kursu öğrencilerinden Enes Kiraz YKS Sayısal Denizli 1’incisi ve Türkiye 15’incisi, Hüseyin Talha Erdoğan YKS Eşit Ağırlık Denizli 1’incisi ve Türkiye 39’uncusu ile Ahmet Enes Öznur YKS Sözel Türkiye 51’incisi olmayı başardı.

Karacan Eğitim Kurumları Ysk’ya Damga Vurdu (2)

CUMHURİYET ALTINI İLE ÖDÜLLENDİRDİLER

Denizli Gazeteciler Cemiyet’inde basın açıklamasında bulunan Denizli Karacan Özel Öğretim Kursu Kurucu Müdürü ve matematik öğretmeni Mustafa Akdere, Denizli ve Türkiye derecesi elde eden öğrencileri Cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi. 

“Öğrenci başarısını asla birinci sıradaki okul belirlemez” diyen Denizli Karacan Özel Öğretim Kursu Kurucu Müdürü ve matematik öğretmeni Mustafa Akdere, “Öğrencinin istemesi, okuluna ek veya üniversite sınavına hazırlıkta ek almış olduğu yancı dersleri kurs desteği ve aynı zamanda motivasyonu onu bu noktaya getirdi. Biz Karacan ailesi olarak gerçekten bir gerçekten bir başarı serüveni yazdığımızı düşünüyoruz. Bu başarı serüvenine bizleri dâhil ettiği için gerçekten verdiğimiz emekleri boşa çıkarmadıkları için tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Okullar açıldı, Denizli’de otobüs seferleri arttı Okullar açıldı, Denizli’de otobüs seferleri arttı

“ÜNİVERSİTELER ÖĞRENCİLERİMİZİN PEŞİNDEN KOŞUYOR”

Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin, öğrencilerinin peşinden koştuğunu söyleyen Mustafa Akdere, “Benim bundan sonraki nesillere söyleyeceğim en güzel söz başarma isteğin olacaksa önce kendin isteyeceksin. Çünkü öğrencinin başarısı kendi iç dünyasındaki başarma isteğinden geçer. Bugün 2024 TYT Sınavına katılan aday sayısı 2 milyon 819 bin 362, 2024 AYT Sınavına katılan aday sayısı 1 milyon 776 bin 496. Biz bu kişiler arasından ilk 50’de yerini alan 3 öğrenci ile yan yana oturuyoruz. Bugün Koç, Sabancı, Medipol, Boğaziçi, OTTÜ gibi üniversitelerin arkasında koştuğu, bize gelirsen şu parayı şu yurdu vaat ediyoruz dediği öğrencilerimizle yan yanayız. Bugün bu onuru ve gururu hem Denizli’ye, hem Denizli’de Milli Eğitim camiasına yaşattıkları için her birisine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Öğrenciler kendilerine desteklerinden ve yardımlarından dolayı Denizli Karacan Eğitim Kurumlarına teşekkür etti.

Kaynak: Haber Merkezi