SİYASET

Karaca’dan Bakan Uraloğlu’na; Bu çile ne zaman bitecek?

TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, sürücüler için çileye dönüşen Cankurtaran yoluyla ilgili sosyal medyadan tepki gösterdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na seslenen Karaca, “Yıllardır süren yol yapım çilesi, kilometrelerce uzayan trafik ne zaman bitecek?” sorusunu yöneltti.

Karayolları Bölge Müdürlüğü, Denizli’nin Antalya ve Muğla bağlantısını sağlayan yolda Kurban Bayramı tatilinin hemen ardından çalışma başlatmıştı. Turizm sezonunun açılmasıyla birlikte araç trafiğinin maksimum seviyeye çıktığı Cankurtaran Yolu’nda ortaya çıkan manzaralar ise büyük tartışma konusu olmaya devam ediyor. Özellikle hafta sonu uzun araç kuyruklarının yaşandığı bölgede, sürücüler çileden çıkarken TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca duruma tepki gösterdi.

BAKAN URALOĞLU’NA SESLENDİ

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Karaca, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na seslendi. Karaca; “Sayın Bakan burası Denizli-Cankurtaran Mevkii! Muğla ve Antalya turizm bölgelerine ulaşım bu yoldan sağlanır. Yıllardır süren yol yapım çilesi, kilometrelerce uzayan trafik ne zaman bitecek?” ifadelerini kullandı.