DESKİ Müdürünün görevden alınması ile ilgili Çavuşoğlu’ndan açıklama DESKİ Müdürünün görevden alınması ile ilgili Çavuşoğlu’ndan açıklama

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca başkanlığında toplandı. TBMM Başkanvekili Karaca, gündeme geçmeden önce AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Sait Yaz, CHP Samsun Milletvekili Murat Çan ve DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen’e gündem dışı söz verdi. Ardından TBMM Genel Kurulu’nda grup başkanvekilleri yerlerinden söz alarak, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

MECLİS OTURUMU KAPATILDI

Kamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine geçildi. Meclis Başkanvekili Karaca, torba kanun teklifi görüşüldüğü sırada rahatsızlandı ve gündeme ara verdi. Ankara'da özel bir hastaneye kaldırılan Karaca'nın durumunun iyi olduğu öğrenildi. 3 başkan vekilinin de şehir dışında olması nedeniyle Meclis oturumu kapatıldı.
Karaca, 25 Haziran’da Ankara’daki Bayındır Hastanesi’nde geçirdiği Kovid-19 hastalığına bağlı akciğerinde komplikasyon oluşması nedeniyle ameliyat olmuştu.

Kaynak: Haber Merkezi