Tavas ilçesinde uyuşturucu kullanmak suçundan cezaevinde tutulan Mehmet Ali E. denetimli serbestlikten faydalanarak dışarı çıktıktan 10 gün sonra 34 yaşındaki üç çocuk annesi eşi Müge E’yi öldürdü. Cinayetin ardından 112 Acil Servis’i arayarak eşinin hareketsiz yerde yattığını söyleyen fakat jandarma ekipleri olay yerine ulaşmadan evden kaçan şüpheli gün içinde saklandığı yerde yakalandı. 

Kan Donduran Cinayette 5 Kişi Adliyeye Sevk Edildi (3)

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Cinayet mahalline giden uzmanlar ise şoke eden manzara ile karşılaştı. Genç kadının ellerinin bağlandığı, demir bir çubukla işkence gördüğü bu haldeyken defalarca bıçaklanarak öldüğü belirlendi. Olayı daha da ilginçleştiren detay ise katil zanlısının cezaevinden çıktıktan sonra düşerek sağ kolunu kırması ve sağ kolunun alçıya alınması detayı oldu. Genç kadına tek kolu alçıda olduğu halde işkence yapamayacağı düşünülen katil zanlısının olay sırasında yardım alma ihtimali üzerinde duruluyor. Yürütülen soruşturma kapsamında katil zanlısına kaçmasında yardım ettikleri iddia edilen A.K., S.S., F.Y. ve N.Y. de daha gözaltına alındı. 

Kan Donduran Cinayette 5 Kişi Adliyeye Sevk Edildi (2)

DETAYLAR YARGILANMA SIRASINDA ORTAYA ÇIKACAK

Araç plakasını çamurla kapattılar ama jandarmadan kaçamadılar Araç plakasını çamurla kapattılar ama jandarmadan kaçamadılar

Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturmaya Jandarma Suç Araştırma Timi, Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ve İstihbarat Şubesi, İl Jandarma ve Tavas Jandarma Komutanlıkları uzmanları da dâhil oldu. Şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan katil zanlısının ilk ifadesinde suçu tek başına kendisinin işlediğini söylediği öğrenildi. Olay anına ilişkin detaylar ise yargılama sırasında açıklığa kavuşacak.
 

Kaynak: Haber Merkezi