Kıbrıs gazileri 50 önceki acıları gözyaşlarıyla anlattı Kıbrıs gazileri 50 önceki acıları gözyaşlarıyla anlattı

Denizli’nin Kale İlçesi, Uluçam Mahallesinde bulunan 7 bin metrekarelik alana Kale Belediyesi’si tarafından at çiftliği kuruldu. Açılışı gerçekleşen at çiftliği 4 tane at ile hizmete verecek. Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla duruma göre, talebe göre çiftlikteki at sayısının arttırılabileceğini söyledi.

Her yaş gurubunun at binebileceği alanda aynı zamanda ATV safarisi de yapabilecek. 2 eğitmenin bulunduğu at çiftliğinde at binmeyi bilmeyenlere eğitimler verilecek.

ÇİFTLİKTE AT VE ATV SAFARİLERİ YAPILABİLECEK

At çiftliğinde 2’si yavru at olmak üzere 4 at yer alacağını söyleyen Erkan Hayla, “At çiftliğinde, at safarisi için yol yaptık. At ve ATV safarisi yapmak isteyen herkes bu alanı kullanabilecek. Kendi atı bulunan vatandaşlarımız da bu alana gelerek at binebilecek. Çocuklarımızın da at binebilmesi için çiftliğimizde 2 adet yavru atımız bulunacak, at binmeyi bilmeyen vatandaşlarımız için 2 tane eğitmenimiz hizmet verecek. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızı at çiftliğimize bekliyoruz. Ücretlerimiz de çok makul, 2 saatlik ücretimiz 100- 150 lira olacak” dedi.

Editör: Hatice İçke